Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, March 18, 2014

Selamat Pengantin Baru Buat Apex & Ezzati Fazwin

Pegi kenduri lagi...Tahun ni baru dua kali pegi kenduri kawen.. First ari tu kenduri kawen Ila kat Kedah.. Eh entry tu pon aku tak update2 lagi.. hehehe Ampun ye adik2 ramai dah tanya bile aku nak update entry kat Kedah ngan Langkawi tu.. Tak leh update lagi tengah tunggu Eira bagi gambar.. Sebab banyak gambar kat kamera die..huhuhu..

Sekarang ni Yunnan masuk hospital demam panas pulak sian die.. Sekarang ni tengah musim demam la dengan cuaca tak menentu dengan jerebu lagi.. Banyak budak yang demam sampai suhu badan mencecah 40C.. Raiisah balik dari Langkawi ari tu pon 2 kali kena demam panas.. Kena kurangkan aktiviti luar sekarang ni cuaca sekarang tak menentu.. Kena banyak minum air masak..

Minggu lepas kami pegi kenduri kawen Apek dan Ezzati di Dewan Maktab Polis Diraja Malaysia Cheras.. Nasib tau nak ke sini takyah susah2 nak pakai Waze..hehe

Cuaca panas sangat masa ni.. Muke kena tepek bedak tebal2 nak hilangkan minyak di muke..mihehehehe Raiisah masa ni tengah tido... Minah ni asal naik kete tido.. Ok senang mummy nak berselfie dalam kete...hikhokhikhok

Sampai2 tengok pengantin tengah menjamu selera.. Alaaa tak sempat nak tengok Apex bersanding atas pelamin.. Lama tak jumpe si Apex ni tau2 dah kawen.. Last bile jmpe die pon tak ingat bile..Apex ni kenal atas kawan jugak.. Dulu zaman muda mudi selalu lepak ngan die ..

Nasi minyak untuk Mek Echa... Nasi jer yang boley Raiisah makan yang lain semua pedas..

Ngantuk ker Raiisah.. Baru bangun tido masa ni muke mamai lagi..

Raiisah makan dulu pastu mummy pulak..

Nama betul die Zahir Ariff.. Nampak mata pon sepet dah macam cina apek sebab tu panggil die Apex..hehehe B perut tu cover sikit..bahahaha...

Bulu ketiak nak tumbuh ke Raiisah.. Gatal semacam je tu..hahaha

Lol gatai nenen pulak..hahaha Ada ajer la Raiisah ni..

Raiisah ada kawen nama die kakak Ranea..

Macam pro je gaya tu..

Eh suke pulak die.. Baik2 jahanam kang piano tu masak mummy ko nak bayar..hahaha

Bergambar beramai-ramai bersama pengantin..

Selamat Pengantin Baru buat Apek dan Ezzati.. Selamat menempuhi alam rumahtangga.. Cepat2 buat baby ok..hehehe

Mummy dan Raiisah sebelum pulang...

Tunggu daddy jap nak jumpe kawan..

Suke tengok gambar Raiisah masa ni macam klasik sangat..

piece : kathyjem

15 comments:

Mimy Hamid said...

kasut dia cantik la mekcha..pwincess

Mya said...

lawak la raiisah garuk ketiak.
tapi comelll..

zeera lily said...

makin comei la mek ca nih...

Anis Shafeera said...

comey sgt mek ecah ni..geramssss.. :)

kathy jem said...

Mimy Hamid : hehehe tq auntie mimy..beli dah lama baru muat..

kathy jem said...

Mya : hahaha tula nk tergelak tngk die garu mcm tu..

kathy jem said...

zeera lily : hehehe mekasih.. ;)

Allene said...

raisah ni gojes la...

kathy jem said...

Allene : mane ada gojes kite biaser jer..hehehehe =P

salwana nordin @ che'wa said...

alahai..comei no raisah :)

mak dia pun cantik sokmo :)

adarnadzmie said...

makin tembam la akak tgk raisah... comel...:)

adda syuhada said...

comelnya tgk dak kecik tu...

liza♥aufa said...

geram tgk gegel tu

suri said...

Kak nk tanya..dress raiisah n kasut dia tu bli kt mana

najwa said...

saya pun nak tny kasut raisah tu beli mana..
pastu handbag akak cantek..furla kan?mcm penah nmpak akak pakai kaler hijau sblm ni ms hangout ngan manjers..beli mane, boleh tau?