Klik Yer!! Mekasih...

Friday, April 4, 2014

Need for Speed

2 minggu lepas punye plan nak tengok Need for Speed.. Bile aku bersemangat nak pegi tengok si Affan pulak malas tak larat la penat la.. So tak jadi.. Bile die bersemangt nak tengok aku pulak jadi malas + penat..hahaha Ada jer alasan kami berdua nak tengok wayang, sudahnya tak tengok-tengok..

Ni adalah first movie kami berdua untuk tahun 2014.. Cewah! Tahun lepas boleh kira jari, 3 kali jer tengok wayang.. Tahun ni kite up sikit target 4 okey..kakakaka Sedihhh orang lain 2 minggu sekali tengok wayang akak setahun sekali dik.. Sob sob.. Muda mudi dulu boley la hari2 tengok wayang, jumpe dating kat wayang... Dah kawen sure akan tinggal benda2 ni semua lagi2 dah ada anak yang masih kecil kalo dah besar tu ok la boleh layan tengok wayang dengan anak.. Macam aku ni nasib Raiisah tinggal dengan Nenek kalo dengan kiteorang setiap hari aku rase setahun sekali pon belum tentu dapat tengok wayang..hehe

Dah ada anak ni mood nak tengok movie kureng laaa.. Kalo nak tengok pon betul-betul cerita yang best dan teringin sangat2 nak tengok..

Semalam plan menjadi.. Sebelum nak pergi kerja keluar rumah tanya Affan.. B jadi ke nak pegi tengok movie hari ni.. Ha jadi la.. Okey!

Balik kerja terus ke Citta Mall.. Tak pernah tengok movie kat situ selalu pegi tengok kat Curve... Ayu kata kalo nak tengok wayang pegi Citta Mall tak ramai orang parking pon senang.. Tak plan pon nak pergi tengok movie kat MBO.. Dah sampai rumah ambik Affan, aku bagitau die nak try tengok kat MBO Ayu kata situ tak ramai orang.. B rase macam mane nak pegi Curve ke Citta Mall.. Mane yang jalan tak jem.. Citta Mall la rasenya tak jem kot..

Ni tak jemnya..hahaha Semalam kan hujan jadi jem sikit kat depan Citta Mall tu.. Lagi-lagi situ laluan dari Subang Airport..

Bayangkan ada setengah jam je sebelum wayang nak start.. Tak gelisah dalam kereta..

Parking senang tak banyak kereta masuk-masuk dah dapat parking dan tak payah bayar... Citta Mall ni aku rase baru jugak sebab tu tak ramai orang kedai pon tak banyak lagi..

Affan malu2 kucing masa ni sebab rambut dah kena cantas..

Muke paksa kena ambik gambar.. mahahahaha...Tak nak b tak mau laaaaa.. Tak mau konon, malu kepala botak la tuu..kakaka

Tak nak jugak... Masih malu di situ tapi mahu..

 Yeaaa dapat tangkap gambar Shin Chan saya.. hehe

Ada masa 10 minit sebelum movie start.. Fuhh nasib sempat beli tiket.. Tapi aku rase mahal sikit la tiket kat MBO ni kalo nak bandingkan Cathay e-Curve, TGV & GSC.. Semalam kiteorang beli untuk 1 tiket rm18.. Mahal la kan rasenye, kalo kat Curve baru rm14 macam tu.. Tapi bestla tak ramai orang memang boley golek2 dalam wayang tu..hehehe

Dari ofis lagi teringin nak makan pop corn..

Selama 2 minggu menunggu Need for Speed akhirnya......... Comel betul la Aaron Paul ni.. Balik tu tak abis2 aku puji Aaron Paul tu.. Bee hensem la Aaron Paul ni suka tengok die comel sangat.. Affan : Ehlehhh comel apa biase jer b tengok..kakakaka Saje bikin die panas.. =P

Terima kasih b lanjer huny.. Lepas ni nak tengok cerita huny, huny pulak belanja b yer.. Tankiu b....

Puas hatila tengok wayang kat MBO ni tak ramai orang pon.. Boley kira tak sampai 10 orang dalam wayang semalam.. Paling best kat MBO ni semua couple seat so kalo nak pergi toilet ke nak pergi beli pop corn takkan langgar kepala lutut penonton sebelah kite..hahaha Dan satu lagi seat die akan buat korang bergegar satu badan.. Tak caya cer tengok kat sini..

piece : kathyjem

8 comments:

Just.wanie said...

btol tu akak saya gi tgk ritu ngan kawan , blk tu keje teringat2 je aaron paul ni aiii aiiiii hensem benor ;p..

Allene said...

mbo mmg tak ramai orang. dlu i pun selalu tgk mbo je.

kathy jem said...

Just.wanie : kan hensem la die comel pulak tu..hehehe

kathy jem said...

Allene : kan lepas ni tngk kat mbo jer..tak ramai orng..

mizlynaibrahim said...

ade cermin yg ade ilusi kuwus,gems,tinggi,kemetot tak silap sy kt mbo tu.. ade lg x??? try x??

Chekgu Azrine said...

Since 2010 koy xtgok wayang..lg sadis..hahaha

kathy jem said...

mizlynaibrahim : ooo ada cermin mcm tu ek tak tau pulak..next dtng nk try la..hehe

kathy jem said...

Chekgu Azrine : huit sadisnye dah brape tahun tak tngk wayang ni..hehehe