Klik Yer!! Mekasih...

Thursday, April 24, 2014

Tengah Poket Kering Pon Sompat

Semalam ada jualan gudang Metrojaya kat banguna TM sampai hari Ahad.. Kalo ikutkan hati malas nak pegi yerla dah hujung-hujung bulan ni pokek kering tunggu gaji Jumaat ni baru masuk... T_T

Ni Kak Yana la ni siap tunjuk gambar kat wassapp baju murah makeup murah perfume murah.. Aku dengar murah2 ni mulalah tak senang duduk.. Biaserlahkan orang pompuan mane leh dengar murah-murah Sale ni mengeletik badan ni nak ke sana jugak walaupon dalam poket tinggal 30 hengget..hahaha..

Gigih hujan-hujan bawak payung menuju ke bangunan TM.. Ofis aku sebelah bangunan TM jer dalam 30 langkah sampai dah.. hehehe

Amboiii kak laju jalan..

Si Hanis ngan Ash pon terpengaruh jugak hasutan syaiton aku ni.. haha Jom girlsssss kite cuci2 mata jer..

Dah abis ofis hour pon ramai jugak orang.. Beratur nak masuk..

Tu die sepender murah2..bahahaha

Haa dia dah start dah start dah.. Ok Kathy tahan nafsu dulu kata nak cuci2 matakan... Kata poket dah keringkan.. Kata nak tunggu gajikan... T_T

70% sesajer..

Barang mainan kanak-kanak tak banyak sangat pilihan.. Patung barbie doll murah dalam 40 hengget dah boley dapat ingat nak beli untuk Raiisah tapi kang beli die campak2, minah tu mane pandai lagi nak main barbie doll.. Tunggu besar sikit mummy beli yer.. Baju budak pon tak banyak pilihan adalah rembat sehelai untuk Raiisah..

Yang murah semua tu dah abis sebab masa lunch semalam kiteorang terserempak ngan ada sorang makcik ni dengan anak die kat parking kereta, baru lepas shopping Jualan Gudang Metrojaya tanya la die sebab nampak die pegang satu set comforter.. Tanya mak cik tu brape comforter ni makcik tu cakap dalam rm69 jer.. Sekali aku dah sampai sana yang 69 tu semua dah abis.. uwaaaa! Abis pulak yang tinggal seratus je atas..sob sob..

Lihat la cadar yang murah ini...

Baju pompuan pon tak banyak sangat pilihan design tinggal macam sedih2 sikit..hehe

Tunggu Cik Hanis try baju..

Dah abis shopping muka ada gembira.. Dapat 2 3 ketul barang pon dah happy giler.. Jom balikssss...

Sapa yang berkerja di bangunan TM ni silalah menghabiskan duit di sini ye..hahahaha

piece : kathyjem

19 comments:

Alyza Fisol said...

kenapakah sale dihujung hujung poket kekeringan...sob sob sob...mampu tgk je la dlu...huhuhu...

eh eh, opis kita tak jauh erkk...kita kat nstp bangsar tu je... :D

Chekgu Azrine said...

Ok.blh terjah ni bli bju raya..kikiki

husna zahidi said...

kalau dah nama pompuan tu kan kak, brg dah ada pon rasa mcm tak cukup bila sale..:p

kathy jem said...

Alyza Fisol : tkper die smpi hari ahad..besok dpt gaji dh..hehe

kathy jem said...

Chekgu Azrine : baju tak bnyk menarik sngt..

kathy jem said...

husna zahidi : kan..tula die orng perempuan shopping tak boley dipisahkan..hehe

Allene said...

ok. macam ni mmg boleh meroyan nengoknnya...

chuya - the mother of A's said...

1 bangunan la kita keje.. ;)

dah masuk smalam.. dah sebat macam macam.. skali tgk nak beratur mang ai.. ok cancel.. mari la pulang... :(

Niniey Nurhafnie said...

kak kathy, cosmetic side dia bawak brand apa kali ni?

Ciare Baha said...

wow sounds interesting, but for sure, everything cheap and cool sold out already during the weekend right. Sigh. But thx for the info :)

Effanina Mokhtar said...

wlupun duit dlm wallet dah kering.. tetap nak cuci mata,,, sekali gus cuci wallet yg kering tu.. samalah habit kita kan.. janji puas hati, dpt 1 ketui brg pun jadi lah.. buat syaratt..nati mlm tido, teringat2.. hehe

kathy jem said...

Niniey Nurhafnie : kosmetik ada maybelline ngn loreal jer..

kathy jem said...

Allene : bukan kata meroyan boley jd gila pon ada jugak..hahaha

kathy jem said...

chuya - the mother of A's : hahaha tu la nasib baik i pg pas balik kerja..ni tghari td ofismate pegi pon sama beratur panjang terus cancel beli..hehe

kathy jem said...

Ciare Baha : hehe no problem.. =D

kathy jem said...

Effanina Mokhtar : kan kalo tak beli seketui barang mesti takleh tido malam kan kan kan...hehe

Namee Roslan said...

Bukan yg kerja kt bangunan tm je serbu..sy yg dr seremban ni pun teruja nk g serbuuuu. Huwaaaa. Apa sebut murah2 ni..ceq x tahannnnn. Haha

Mimy Hamid said...

kathy smlm dtg kul bape..tal roger pun dtg eh heheeh

cenetos said...

mmg best kalau ade mura2 jual nie...tapi tulaa cpt tol abehh..org awal2 da bg perabehh.;)