Klik Yer!! Mekasih...

Monday, April 21, 2014

Nasi Goreng Pakapau

Apa kena mengena tajuk Nasi Goreng ngan gambar aku kat bawah ni.. Blur jap... T_T

Sat sat kat bawah ada cerita pasal Nasi Goreng Pakapau..

Macam dah takde kerja sangatkan edit-edit gambar sendiri tak tentu pasal..hahaha Jangan perasan lebih-lebih Mek Tijah oiii sila sambung buat kerja ye.. Bos sedang perhati ko tu..

Tadi lunch Nasi Goreng Pakapau sedap nak mampos...hahaha Baru dua kali makan kat sini dekat area Pantai Dalam.. Tadi bawak kawan2 ofis makan kat sini bagi dorang try nasi goreng sedap ni.. Nampak macam Nasi Goreng Daging kan tapi rase die lagi sedap tersedap dari Nasi Goreng Daging terbaik terangkat badan dapat makan..haha Pastu cili padi penuih perghhh lagi bertambah sedap.. Keluaq ayaq hidung..haha

Ok tu je Mek Tijah nak cite...kehkehkehh byeeeee...  Lol tu jer sabor jer la..Gigit bontot kang...hahaha Nampak sangat takde benda nak cerita Nasi goreng pon jadi la..kuangkuangkuang...

piece : kathyjem

9 comments:

Rizziela said...

Cantik

zana ghafar said...

exact location plzz..i keje area situ gak

Liyana said...

Share location....dekat sgt tuh dgn opis!hihihi

Mimy Hamid said...

pantai dalam kat ner...sila share hehe

kathy jem said...

Dekat food court pantai bazar ria..nama kedai tak ingat la pulak..hehee

Innanie Ariffin said...

alamak kedai mana ye di bazar ria tu.. lama tak makan pakapau!!!

cujen lejen said...

the best nasi phad kra prao kat alissara puchong... memang terbaik.. tp bukan nasi goreng... nasi putih..

Hannah Sytieh said...

hahaha! Disebabkan tittle tu boleh bukak entry ni. kelakar la.. hahaha! Ayat otai.. bestt ....

Hazirah said...

Bole tau edit gambar first tu pakai apps apa?