Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, April 15, 2014

Assembly dan Hari Jadi

Salam semua..

Hari ni hari purlpe untuk CCPA.. Semalam kakak-kakak kat ofis dah pesan jangan lupe adik-adik semua besok pakai baju purple ok! Siap email lagi paksa pakai baju purple.. Baiklah adik mu ini mengikut perintah..  =P

Bangun pagi terus korek-korek dalam almari, baju purple mane yang nak dipakai.. Jenis aku ni tak suke plan awal, malam gigih gosok baju semua tu.. Oooo tak boley macam tu sebabbbbbbbb penat-penat aku gosok baju malam alih-alih bangun pagi gosok baju lain pulak pakai.. ker tak penat dahlah pening nak pilih baju tup tup besok pagi baju lain pulak ko nak pakai.. Sebab tu aku suke plan awal pagi nak pakai baju apa, bukak almari capai baju siap terus pegi kerja senang hidup..

Pagi tadi dok termenung nak pakai baju purple yang mane.. Nasib ada baju colour purple yang rase mata ni sedap dipandang sedap dipakai.. Kalo pening pakai jer baju colour pelangi sudah...kekeke

Setiap kali perhimpunan kat ofis aku ni mesti dorang akan pilih tema colour apa nak kena pakai.. Jenis aku ni kalo orang suruh pakai ikut tema color aku ok jer tak banyak hal.. Sekali sekali kena la supporting kan..

Department kiteorang ni akan ada perhimpuan pagi dan sambut birthday sekali untuk staff yang lahir bulan tu..

Saya dan adik Aishah..

Seri di pagi hari..

Hari purple day! Tapi rasenya kite jer yang purple kot...hahahaha Semangat... Yang lain cube supporting sikit macam kiteorang ni..ewah!

Tengah tunggo Bos!

This is my bos En. Abdul Halem.. Hai bos sihat.. Semalam bos mc tak sihat.. Nampak kiteorang terus ceria.. Tangan bos sebelah kanan tak boley gerak sangat..

Masalah air, Catuan air, bla bla bla... Gini la die kalo dah kerja syarikat air.. Air sesajer yang ko akan dengar..hahaha

Staff baru En. Jaafar.. Baru?? baru tak baru la jugak..hahaha Sebelum ni En. Jafaar department Tabung Budi now ke department CCPA pulak..

 
Yang tu aksi tunjuk ketiak yer kawan2..mahahaha
 
 
 
Aimi baru 2 bulan bekerja tapi sayang dah nak berhenti..sob sob..  Jangan lupe jenguk2 kami di sini..

Masing-masing khusyuk dengar en halem cerita masalah SYABAS, masalah itu ini..huhuhu.. sejak dah nak ambik alih ni macam-macam hal laaa.. =_=

Kak Murni, Ash, Hanis dan Kak Tijah..

Selesai perhimpunan CCPA sesi makan!! Wah makan masing2 segar yer..

Tahniah Nirul di atas kelahiran anak lelaki pertamanya Taj Afgan.. Nama penyanyi Indonesia sangat ni.. Aku syak mesti Si Nirul ni minat Afgan ni.. hahaha

Sape hari jadi bulan Mac angkat tangan sila ke depan tipu lilin.. Nanti bos bagi hadiah..haha

Kuih Pisang ni Kak Murni buat..sedap lembut jer..

Kuih kasui.. Ni pon Kak Murni buat jugak.. Boley masuk master chef Kak Murni ni masak semua sedap2..

Haaa ni bukan Kak Murni masak.. Ni warung Kak Senah tepi jalan yang masak..hehe.. Nasi lemak paru, ayam, daging, sotong, kerang.. Terbaik dari Pantai Dalam...

 Besday Boy potong kek..

Happy Birthday bos dan En. Asra..

 
 
Tengok Zam dah tak sabar la tu..hahaha

Jangan rebut-rebut semua dapat..


Gosip ngan Aimi jap pas ni tak dapat gosip dah..hehehe

Ini nasi lemak banyak ooo boley kenyang sampai tengahari.. Masuk kol 2 kebuluq balik.. T_T

Si Cantik Aimi.. Tinggal lagi 3 hari berakhirlah dunia SYABAS dari hidup u............bye Aimi tak sempat nak kenal u secara mendalam dah u nak berhenti..huhuhu Takecare ok kawen nanti jangan lupe jemput..

piece : kathyjem

10 comments:

Chekgu Azrine said...

Sweet sgt kathy pakai ungu..
Syioknya asik mkn je kathy ek

kathy jem said...

Chekgu Azrine : hahaha yang tak syok badan dah mengembang.. =P

Emma Kasyuma said...

cntik nye akak...yg nk brenti si aimi 2 pun cntik...kalo dh cntik pakai klip paper tuk ikat rmbut pun xde hal...hahaha...

Allene said...

gelodak2 perut ni tgk mknn tu.. simple tp yuummmmmy!

Didi Kar said...

Emm terliur tgk nasik lemak. Hehe!

noryda jaafar said...

cantiknya klip rambut aimi tuu..hehhehe

kathy jem said...

noryda jaafar : eh a'ah tak perasan pulak klip rambut die..hahaha

chuya - the mother of A's said...

kat annexe 2 ke ni?

Zumie said...

cantik la kawan khaty tu..:)

EaReaZ said...

kathy kat maner jual nasi lemak tuh..mengancam tgk.huhuhu