Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, June 26, 2012

Makan Ayam Terpenyet di Sunway..

Hari sabtu memang dah plan ngan Ayu nak ngi tempah baju raya.. Ayu dah tempah aku jer belum lagi.. Nasib orang tu nak ambik lagik tempahan kalo tak gagau aku nak cari tailor..

Yerla bulan puasa dah nak dekat ofcoz la orang dah tak ambik tempahan.. Ayu cakap tailor yang selalu die tempah tu murah skit.. Aku nye tailor mahal.. huhuhu.. Takper anta sehelai dulu tengok dulu macam mane jahitannye kalo ok boley antar lagik.. ;D

Semangat raya ni walaupon perut membuyut.. Haruslahkan bergaya di pagi raya nanti walaupon cutting badan sudah larik... hakhakhak

Sebelum nak tempah baju raya ngi lunch dulu.. Dua2 sudah kebulur.. First time nak makan Ayam Penyet Ria kat Sunway ni.. Ayu kata sambal die terbaik dan pedas!

Minah ni biaserlah bab2 makan tanya jer die.. Tahu jer die mane tempat yang sedap, mane yang tak sedap.. Minah makan die ni.. Nampak jer cenonot macam ni tapi kuat makan.. hehehe Kan manjer! ;P

Ayu oder Ikan.. Sambal die yang buat leleh..

Aku oder sayur pecal.. Nak oder nasi macam tak lalu.. Tapi pecal die pedas giler...!!! Maybe ada sambal tu kot..

Muke tenang sebelum makan..

Makan macam ni teringat kat Bandung.. =P

Bukti sambal dia pedas yang teramat sangat.. Leleh hingus makan sambal Ayam penyet ni.. hahaha..

Sape yang tak kuat pedas tidak digalakkan memakan sambal di sini yer...

Berpeluh ketiak ahkak dua orang ni makan kat sini.. kakaka

Ayu siap tapau sayur pecal tu.. Nak makan kat rumah pulak.. See tengok kan aku dah cakap die kuat makan... Dah makan nasi nak makan sayur pecal pulak..

Dah abis makan ngi tempah baju raya... weee tak sabar nak tengok hasilnye... =D

piece : kathyjem

6 comments:

Chekgu Azrine said...

selamat menempah baju..hehehe

Mooniqueen said...

Wahhh pregnant kalau time raya syok tau... Boleh melantak n bedal semua jenis makanan tanpa risau badan naik ke apa... Untungnya... Berseri2 sejak nak jadi mumy...

Rina Ellisa said...

Sis, buat tutorial make up simple cam sis.. :)

wanda arry said...

wah ayam penyet sedap tu

Naf naf said...

Memang berseri-seri je nampak ;)
Pakai apa pun cantik je..hehehe

p/s: Sis, saya baru bukak online shop..kalau sudi, jenguk la..
http://femmefashion2u.blogspot.com/

nadia_fendy said...

alamak..terliur dah ni.. tgk kathy jamah pecal tu..ni yg nk buat ned terjah ayam penyet lunch ni... hehe