Klik Yer!! Mekasih...

Monday, March 6, 2017

LIPMATTE PERTAMA DI MALAYSIA YANG SEJUK SELEPAS DIPAKAI & BERBAU COKLAT

Alhamdulillah Kaay Cosmetics sudah mengeluarkan lipstik iaitu lip Matte..berangan mak jenin aku dengan Yana nak ada lipstik jenama sendiri..akhirnyaaaaaa.. *Lompat kangaroo sikit..hahaha

Walaupun lambakan macam2 brand lipstik yang ada di pasaran sekarang ini tidak mematahkan semangat aku bersamaYana untuk menghasilkan dan mengeluarkan lipstik jenama sendiri yang di cipta khas untuk awak-awak yang mempunyai bibir sensitif..gitewww mukadimahnya..hahaha

Yerla awak bukan la nak cakap apa, kadang-kadang lipstik Matte ni kena tengok bahan-bahan dia..tulis pung pang pung pang tak sensitif la, bibir tak kering la, merawat bibir la, macam-macam la, alih2 lepas pakai bibir merekah teruk..yeee ahkak pernah kena la berani cakap..sebenarnya susah nak cari lipstik Matte yang tak mengeringkan bibir..sebab tahu masalah ni sering berlaku dekat aku dengan Yana so tercipta la Kaay Matte Creamy!

Nanti aku share dengan korang apa kelebihan Kaay Lip Matte ni dengan lip matte yang ada kat luar sana tu..

Sebelum tu layan dulu colour-colour Lipstik Kaay Matte Creamy ni dulu..

Cantik2 kan colour lipstik Kaay Matte Creamy ni..Untuk permulaan kami keluar 3 colour dulu..In Sha Allah coming soon kami akan keluar lagi colour-colour menarik, tertarik, tergoda gitew..hehehe..

Siapa suka pink boleh pakai Roserberry, siapa suka ala2 natural tapi tak nak nampak macam pakai lipstik, pastu nak melawa pagi2 pergi kedai mamak jurr tapi tak nak nampak muka macam tak mandi boleh la pakai Caramel..Siapa suka menyerlah, ala2 bibir mungil Kylie Jenner boleh pakai colour Red Velvet..

Yang penting lepas pakai mesti akan rasa nak makan sebab Kaay Matte Creamy ni ada bau cokelat & dan rasa peppermint yang beri rasa sejuk kat bibir selepas pakai..yes LIPSTIK RASA SEJUK YANG PERTAMA DI MALAYSIA..tidak ada lagi lipstik Matte yang berasa sejuk selain Kaay..gitcheww..kalau ada ehemm ehemm.. =D

Psttttttt!!! ni yang sebenarnya nak bagitau korang ni..kelebihan lipstik Kaay Cosmetics dengan brand-brand di luar sana tu..

💋 Memberi kesan lembab dan tahan lama.. Walaupon dah makan, lipstik tetap ada di bibir..

💋 Bau harum sher butter dan rasa sejuk..lepas apply terus bibir rasa seram sejuk..hahaha

💋 Tak mengeringkan dan tak mengelupas..yer memang tak mengeringkan, jangan risau bibir tak akan bengkak jadi lebam & hitam..

💋 Merawat bibir merekah dan sensitif..

💋 Terdiri daripada bahan semulajadi seperti Sher butter , Virgin Coconut Oil , Argan Oil , Seed Oil & Peppermint.

💋Wudhu Friendly & Mudah dibersihkan.
(Hanya guna wet tissue ajer).. Ni aku sangat titik berat bab pakai lipstik matte ni, sebab pernah beli brand oversea, banyak giler kot aku borong sekali nak basuh bawa solat ya ampunnn sikit punya payah nak sental..dah sental pon masih ada lagi saki baki tepi2 bibir..sebab tu Kaay Matte ni kami keluarkan senang dicuci walaupon dia matte..takde la ambik masa yang lama nak tonyoh bibir tu kan..

💋 Tiada Alkohol & pewangi kimia.

💋 Tiga pilihan warna : Red Velvet / Caramel / Roseberry

💋 Lulus KKM dan Halal

Bawah ni testimoni yang dah guna Kaay Matte Creamy..

Alhamdulillah baru launch seminggu lebih sambutan sangat-sangat unexpected..mana yang oder satu pcs mesti repeat oder lagi satu kan kan kan..hehehe bestkan..giler tak best, pakai2 terus bibir jadi Scarlett Johansson tau..siapa tak nak..matila nak puji produk sendiri..larikkkkkkk!

Meletop top top bibir2 ahkak-ahkak kita ni lepas pakai Matte Creamy Kaay..

Caramel, Roseberry & Red Velvet..mana pilih korang?? yang best lipstik Kaay ni korang boleh mix kan antara ketiga-tiga colour ni..

Red Velvet mix Caramel..

Caramel mix Roseberry..



Jom layan video Kaay Matte Ceamy ni!

Harga Rm35.00 (Sekarang ada promosi, beli 3 pcs RM99)
*tidak termasuk postage

Whatsapp 011 28811281 untuk oder!

piece : kathyjem

4 comments:

MaMa Chantique said...

wahhh cantik²...warna karamel tu cantik

Ain Rahman said...

nice colour =)

Diana Kuddus said...

Wow I like Caramel and Roseberry... Cantik!

zeera lily said...

I like roseberry !