Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, December 19, 2017

Bebelan di waktu petang

Apa ni taip delete taip delete..Macam2 nak update ni haaaa sampai tak tau nak mulakan yang mana dulu..hahaha😀

Mana yang follow Kaay Cosmetics mesti tau kan Kaay ada buat Flash Sale sampai 15%..harga memang kow kow HQ bagi jatuh terduduk tergolek Kak Senah hoiii..rugi sangat siapa yang tak grab hari tu..Sebabbbb selalu harga jatuh terduduk ni memang hujung tahun je HQ bagi, hari lain bulan lain tak dapek lerrrr..Memang tak menang tangan la HQ nak handle panggilan bertubi-tubi masuk masa sale hari tu..nasib baik tangan tak bersimpul..hehe

Sejak ada ring light ni rajin la ahkak selfie selfiot..kalau tak 10 juta kali selfie dalam kereta jer..

Flash Sale Kaay bermula 1.12.2017 sampai 12.12.2017 hari tu..ye dah tammat awak..mana yang tanya nak dapat harga jatuh tergolek ni lagi tak dapek la ahkak nak nolong awak..tunggu tahun depan la baru ahkak boleh nolong awak balik..hehe tu la time sale tak nak masuk meminang dah abis sale baru teringat nak meminang yer..

Kebetulan masa hari last flash sale tu aku cuti singgah rumah Yana hantar barang..so alang2 tolong balut barang sekali..masa balut tu hati baaaaanyak berbunga-bunga tau tengok korang tak henti2 support local products..Terima kaseh korang..Nanti free esok nak buat live kat FB nak bagi FREE DD Cushion dan Loose Powder..siapa nak??

Ye awak sis pakai semua produk dari Kaay Cosmetics kecuali blusher, mascara dan eyeshadow..Produk Mesra solat dan senang giler nak cuci..Paling best lipmatte Kaay iaitu lipstick Matte Pertama kat Malaysia ada ada rasa mint dan bau cokelat..bila calit kat bibir memang buat kita rasa nak kunyah2 je bibir tu..Juga merawat bibir merekah dan sensitif..tak ada alkohol dan pewangi ye awak, semua bahan semulajadi iaitu Minyak Kelapa Dara, Argan Oil, Seed Oil, Peppermint dan Sher Butter..Jangan risau lipmatte Kaay ni memang tak mengeringkan dan berkerak..tak percaya korang boleh usha kat IG Kaay Cosmetics..

DD Cushion dan Loose Powder pon sama aku takyah bebel panjang2 korang boleh tengok testimoni kat FB & IG Kaay okay..kay kay kay..hahaha Kannnnn, kan senang nak sebut Kaay, ingat Okay ingat Kaay..😝

Lupak nak share, Lipmatte Kaay ada 4 colour, Roseberry, Caramel, Red Velvet dan Honey Toffee..Ke -empat2 colour ni semua best seller..coming soon Kaay akan keluar lagi colour baru..confirm korang akan suka punye colour baru Kaay ni..tunggu okay..

Siapa yang nak oder Bag Makeup Kaay yang macam2 boleh sumbat ni masih ada lagi..tapi tak banyak dah tinggal..Nak oder boleh direct whatsapp nombor ni 011-2881 1281..selaju jet pejuang kita balas..

Masa ni baru lepas buat live di FB..share tips nak buat kening..hehehe sebab ramai tanya aku macam mana nak buat kening versi Kathyjem..hahaha so aku share la sikit tips2 mana yang aku tau walaupon tak pandai sangat..

Ok tu sajer nak cerita..Afif dah meminta-minta dukung..bye2..

piece : kathyjem

2 comments:

Fatin Shahrizam said...

Semua warna cantik je. Singgah dari fb and follow sini :)

Rahayu said...

Cantik kaler2 dia.