Klik Yer!! Mekasih...

Friday, March 2, 2018

Kaay Gathering 2018

Alhamdulillah Kaay Gathering yang ke- 4 berjalan dengan lancar..Gathering kali ni aku dengan Yana pas dekat Kaay Figther untuk handle event..kalau tak Gathering sebelum ni aku dengan Yana buat semua sendiri..kita orang la pergi cari belon, kiteorang la cari tempat, kiteorang la pikir itu ini..hahaha..so bila ada team yang kreatif dan inovatif haruslah guna kepakaran team untuk buat kerja2 event ni..bila lagi kan?? hihi..kalau semua nak sendiri buat tak terkejar weiii..silap2 umur tak sampai 40 tahun uban dah penuh satu kepala..hahaha 😜

Gathering Kaay kali ni kitaorang pilih tempat di RENDEZVOUS Petit'e Cafe dan dalam cafe tu ada Son's Barber Shop..Di mana tu?? di Bangi..haaa mesti korang pelik asal dalam cafe tu ada Barber Shop kan..dalam tu ada kedai gunting rambut dan cafe tapi kedai gunting rambut tu kat bahagian belakang depan tu cafe so nak buat event birthday party ke celebrate apa2 party pon boleh..tempat dia sangat la cantik dan selesa..memang tak sia-sia Bibah dan Nani pilih tempat ni..memang puas hati betul dengan layanan owner cafe yang sangat peramah dan melayan kami macam sang puteri giteww..

Tapi sebelum nak sampai sini ya ampun aku rasa macam balik Perak..jauh benor rasanya..hahaha Mau tak rasa jauh ate dah sesat ke mana tah perginye..boleh.... tersalah set kat waze..Kathy Kathy..🙆

Ni la 2 ketui tokeh Kosmetik KAAY.. Kathy dan Yana..ada tak kenal lagi ke?? ok dah kenal kan sebab tu la letak nama KAAY.. Ingat Okay ingat Kaay..hahaha

Masuk2 tu dia decoration meletop..giler cantik! ternganga mulut tengok decoration cafe ni buat..

Makanan semua sedap2..kalau korang nak tahu decoration termasuk sekali dengan pakej..serius memang berbaloi sangat buat kat sini..

Ootd hari tu semua kitar semula kecuali baju je la sebab aku takde baju royal blue terpaksa beli..hehe sebab tema petang tu royal blue & soft pink..bila dalam gambar & video cantik sangat weiii..yerla colour biru kot memang menyerlah la kan..

Yana sorang tersesat tudung biru..dia kalau tak ganjil tak sah pompuan ni..

Ooo lupa nak bagitau..make up kami petang tu di solek oleh MUA Dayah..Dayah memang dah sign kontrak dengan KAAY..hehe Tenkiu Dayah mekapkan kami petang tu..terus muka berubah jadi Neelofa..hui Neelofa..jangan weii tengah panas nama Neelofa tu..kang ada yang panas punggung baca blog aku ni..

Ermmm aku sampai sekarang tak leh hadam pelancaran tudung Lofa kat Zouk tu..serius memang tak faham..dia bijak kotttt tak kannnn tak leh fikir benda tu akan jadi satu kecaman nitezen..eh jadi makcik bawang pulak aku..hahaha ok ok ok..berbalik pada cerita asal..

Bincang dengan videographer dan photographer apa yang kami mahukan..

Cantik giler kan founder Kaay Cosmetics bertudung biru itu..hahaha abis la kena bahan dengan Yana lepas ni..

Founder Kaay Cosmetics bertudung pink maneh tu..alaaa nak letak ayat apa ni?? puji diri sendiri muntah biru pulak orang baca..

Ok sebelum event start sepatah dua kata dari Yana untuk Kaay Fighter yang hadir pada petang tu..aku sebelah tu senyum2 kambing jer la yer..

Sebelum tu nak belanjer Kaay Figther dengan ilmu make up..bukan senang nak dapat ilmu make up free ni tau, so Kaay Fighter sila melihat dan mendengar sharing ilmu make up ni dari MUA Dayah, nanti ilmu tu simpan elok molek dalam ingatan ye..

Petang tu Dayah share teknik makep simple iaitu natural look sebab Kaay Figther semua suka mekap natural look..jadi teknik yang Dayah share mekap basic contoh macam mana nak mencantikkan kening, macam mana nak apply foundation dengan betul, tahan lama, dan macam2 lagi..

Kak Liza agent dari Sg. Buloh jadi model untuk di make over oleh Dayah..nanti kita tengok hasilnya..

Wahh terus berubah gile muka Kak Liza..cantik sangat natural look..Kak Liza balik dari gathering tu husband dia kata, aik macam naik pelamin je..hahaha Sampai anak dia confius mak dia ke tu..

Yang tuang teh panas tu la owner cafe ni..eh teringat-ingat pulak teh tarik panas dengan cake atas meja tu..sedap hoii sebab kek tu tak manis sangat..

Sebelum mulakan gathering cuba tengok dalam paper bag ada apa??

Tadaaaa!!! surpriseeee......Notebook Kaay! cantikkan macam ice cream paddle pop tak?? hahaha yang penting simple dan senang di bawa..buat masa ni kami tak jual tapi untuk siapa yang nak Free Notebook Kaay boleh dapatkan tapi tapi tapiiii hanya dengan pembeliam RM80 ke atas akan dapat FREE NOTEBOOK KAAY ni okay..

Ok sebelum tu kite dengar dulu sesi luahan perasaan setiap seorang Kaay Figther and then last sekali la baru la sesi luahan dari boss Yana pulak..Kak Gee Stokis dari KL mulakan dulu, luahkan Kak Gee luahkan, jangan simpan2..hehe

Mami dari Stokis KL jugak..

Fit, Agent Puncak Alam..comel je sesi luahan Fit..

Ticer Nani, Stokis dari Selangor..Tak sangka Ticer share pengalama sejak join Agent dan sekarang Stokis Kaay Cosmetics, Ticer mampu menyimpan downpayment kereta untuk family..tahniah Ticer! Teruskan semangat dan kekalkan momentum diri..Syabas!

Kakak kepada big boss..Nyah apa yang serius cakap tu sampai muncung2 tu? hehehe


Bila boss Yana bagi 2 minit untuk seorang bercakap masing2 lupa 2 minit tu yer..hahaha jadi nye boss Yana mampu berucap 15 minit je la sebab kesuntukkan masa..takper kita sambung di Live Coaching FB pulak yer..

Dan last sekali sesi memberi reward untuk agent dan stockist..Kak Yayang Agent dari Kapar terkejut dan terharu nama dia dipanggil untuk dapat reward..

Tahniah Kak Yayang..2 kali berturut dapat reward dari Kaay Cosmetics..Reward sebelum ni dapat cincin omeh now dapat rantai omeh pulak..


Reward untuk stockist pulak..Yeaaa! jatuh pada Ticer Nani!!!

Muka teruja dari ticer Nani yang sama juga menang reward Top Stockist Kaay buat 2 kali berturut-turut..

Tahniah Ticer Nani..malam tu tidur mesti muka manyak senyum kan..

Selesai sudah Gathering Kaay yang ke-4..

Thank you sekali lagi Dayah..

Kasi zoom sikit rantai omeh..

Kaay Figthers yang lain terus usaha dan berusaha sehingga matlamat itu tercapai dan apabila tercapai, teruskan lagi usaha untuk mengekalkannya.

Alhamdulillah keluarga Kaay Figthers semakin bertambah..Semoga agent2 dan stokis2 Kaay terus bersemangat dan terus meroket ke langit tujuh dan sampai ke bintang..Tunggu next reward pulak..

Terima Kaseh sekali lagi buat Agent2 dan Stokis dari KL & Selangor..next perjumpaan Kaay Figther belah Selatan pulak.. In Sha Allah lepas tu ke Utara pulak..

Ada sesiapa nak join Kaay Fighter meh la whatsapp kita 011-2881 1281..pasti korang tak menyesal lepas join Kaay Fighter dan yang penting kami akan guide sampai uolss berjaya dan menjana income berbelas ribu..

Jangan risau marketing HQ akan sediakan setiap hari, setia minggu, setiap bulan..yang penting konsisten dan fokus..In Sha Allah berjaya..


Jom tengok video Gathering Kaay hari tu..Terima kasih sekali lagi RENDEZVOUS Petit'e Cafe!

piece : kathyjem