Klik Yer!! Mekasih...

Monday, December 6, 2010

Rambut Untuk Bersanding

Macam mane nak makeup hari bersejarah aku ni... Fening2 mak nok.. Ingat nak buat rambut macam ni tapi agak tak sesuai ngan bentuk muka aku sebab ape...........


Sebabbbbbb dahi aku ni ade sedikit kejendulan..ekekekeke... Betul korangggg dahi aku ni sedikit jendul.. Aku kan selalu kena perli ngan Afan pasal dahi aku ni..

***Eee Huny tak sesuai la buat rambut macam ni dahi huny jendul.. Huny kena tutup skit dahi huny tu... huhuhu... Begitu la aku yang tak berapa cantek kalo buat rambut di ikat sampi menampakkan dahi.. Yang pelik2 mesti kena sound ngan Afan.. huhuhu =(

Teringin nak buat rambut macam ni...... =( Kalo tak jendul dah lama buat rambut macam ni... Kalo aku buat gak compom2 tak cantek.. Nak buat rambut macam ni kena dahi kecik baru sesuai...
Nak operat dahi skit boleh....hahahahaha

Die kena rambut belah tepi tutup kat bahagian dahi tu baru sesuai dengan muka aku ni..

Nikah nak makeup light2 jer tak nak tebal kang bersanding takde beza lak.. Nikah tak perlu makeup tebal2 kena simpleee jer.. Baru orang tengok ade perbezaan.. Tak ngitu.. =) Oh waktu nikah nanti aku pakai tudung... ^__^ Dud dap dud dap..~~ hehe


Rambut macam ni pon ok gak simple jer kan..

Macam ni lagi aku suke simple jer.. Tapi kalo untuk nikah sesuai kot untuk sanding agak kureng tapi nak buat ok jugak..

Senang2 buat jer macam ni.. Makeup dengan rambut sebiji nak macam Rozita Che Wan boley.. Harus boley sebab yang makeup aku nanti Amy Janz.. weehuuuu~~~ *_*
piece : kathyjem

4 comments:

bRaiN fReEzE said...

Aku suke rambut yg simple tuh.. yang ade selit bunga dua kuntum tuh.. sangat sweet!

kathy jem said...

Cantekkan..tp yg tu sesuai utk nikah kot..utk sanding sesuai ke??

misscrab83 said...

aku pun ske gmbt yg simple tu..selit bunga.msti sweet n kena sgt ngn ko..

s u g a r p i e said...

salam,

nak tanye rate amy janz mahal2 tak utk nikah and sanding?