Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, May 16, 2017

Kaay Cosmetics dalam Berita Harian

Alhamdulillah..pagi ni dapat berita yg sangat mengembirakan..Kaay Cosmetics dalam paper Berita Harian..tau berita ni pon dalam group whatsapp Kaay..😍 

Kecoh jap Kaay dalam paper BH..kembang kucup hidung Mak Jemah aka Yana dan Mak Hayam aka Kathy..giteww gelaran aku dgn Yana dalam group Kaay..hahaha Siapa jumpa Kak Kathy jangan lupa lambai tangan say hi2 kat Mak Hayam Kaay ni tau..tu nama baru Kak Kathy.. *berjalansambillibastudung 😆


Thank you team #kaayfighter.. Tanpa korang semua siapa la Kaay dimata pengguna..Tanpa team #kaayfighter yang bekerja keras siang malam untuk menaikkan nama Kaay Cosmetics tak mungkin Kaay berada ditahap ni sekarang..Jom Kaayfighter kita merokek bersama2 ke langit ke tujuh bulan Ramadan ni!!

Semangat Kak Kathy tau siap screenshot lagi nk bg hampa semua baca..😄 







Kalo rajin meh la baca..hehe

Thank you pada customer Kaay, siap send lagi gambar ni pada agent kami..terharu dan bangga..😭 

Ok tkleh bebel panjang2..nk sambung buat kerja..

piece : kathyjem

1 comment:

mshazadoes said...

tahniah !!! proud of you kathy and lyana..bolehbagi no stokis jb..nak melaram raya nih dengan produk kaay !!