Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, May 31, 2017

Kaay Creamy Mattes Bukan Hanya Gincu Semata-Mata Malah Merawat Bibir Sekali

Alhamdulillah Kaay Cosmetics telah keluar packaging baru dan satu colour baru..So total lipstick KAAY sekarang ni ada 4 shades..

Kalau ada yang kat luar tu masih tak tau apa itu Kaay Creamy Mattes dan kelebihan?? colour apa ada?? apa yang menarik compare Lipstick yang ada kat pasaran ni..

Haaaa... Kaay Creamy Mattes ni adalah yang pertama di Malaysia yang mengandungi Minyak Kelapa Dara (VCO) dan bau coklat, sher butter & mint yang buat bibir korang rasa sejuk berangin je bila pakai kat bibir..Rasa nak kunyah2 bila taruk kat bibir..Siapa mengidam nak makan cokelat tapi tak boleh makan or takut badan sihat dengan jayanya, boleh la cuba sikit kat bibir korang..mesti korang gembira punya la..silap2 sampai ke malam tak nak tanggal Kaay Creamy Mattes..hihi

Dan ada juga Argan Oil, Seed Oil yang memberi kesan lembab dan tahan lama..siapa yang bibir sensitif tu jangan risau, Kaay Creamy Mattes ni tak mengeringkan dan tak berkerak.. Bukan sekadar lipmatte cantik di bibir sajer uolsss, ia merawat bibir merekah sekali..

Yang best Kaay Creamy Mattes ni mesra wudhu, maksud mesra wudhu tu senang nak dicuci bila nak bawa solat..Mudah dibersihkan, hanya pakai wet tissue sajer..Takde ye alkohol, bahan pewangi kimia segala bagai..Dan akhir sekali lulus KKM dan ianya HALAL..


Colour code : RED VELVET

Colour Red Velvet ni paling aku suka tau..even waktu siang pon sesuai sangat pakai colour Red Velvet ni..siapa malas mekap tapi nak muka nampak macam mekap, tak nak nampak sememeh macam baru tido, boleh calit Red Velvet ni, terus muka korang berseri-seri bak bunga rose yang dipetik dari pokok belakang rumah Kak Kathy..hahaha

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Colour code : CARAMEL

Colour paling hot di Malaysia..giteww katanya hot..hahaha eh betul la hot..berdesup-desup orang oder colour Caramel ni tau..Dynas Mokhtar sampai 3 kali repeat oder Lipstick Kaay ni..Siapa yang suka colour lipstik yang natural boleh pakai colour Caramel ni..

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Colour code : ROSEBERRY

Ni pon sama terpaling hot jugak..Pink dia alahai buat korang tak nak tanggal je lipstik kat bibir tu tau..Rasa paling diri ku la paling "Tersweet di abad ini"..mehehehe

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Colour code : Honey Toffee

Ni colour paling baru keluar dari perut bumi, Honey Toffee..colour ni jugak bakal menggegarkan satu Malaysia suatu hari nanti..hehehe Amin..

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Harga berapa?? awak seketui RM35 je awak..Kalau beli 4 sempena Ramadhan Al-Mubarak ni Kak Kathy bagi harga terlajak sayang kat awak semua, hanya RM130..

Berminat nak cuba boleh laju berdesup whatsapp Kak Kathy okey.. 011-28811281
Mana yang nak oder DD Cushion pon boleh ajer..


Siapa nak lipstick Kaay FREE boleh datang ke SACC, Jumaat sampai Ahad ni okey, 2- 4 Jun..Kak Kathy nak bagi lipstick percuma untuk 50 orang yang terawal..Nanti datang naaa, boleh kita borak hai2 sambil berselfie..Booth Kaay Cosmetics nombor 20..

Jumpa korang sana nanti okey.. ^_^

INGAT COKELAT, INGAT KAAY CREAMY MATTES..

piece : kathyjem

2 comments:

Amanda Suria said...

Hi khaty...i dah beli dah semalam sekali 2, Honey and Caramel....siyesly best and i akan beli lagi 2...best giler..

kathy jem said...

Amanda Suria : yeker..Alhamdulillah..thank you tau support Kaay.. =)