Klik Yer!! Mekasih...

Monday, June 4, 2018

Depan Belakang, Atas Bawah, Kiri Kanan Sale

Salam Ramadhan yang ke-19..Buat apa tu tengah curi2 makan ker?? haippp jangan macam tu, Allah nampak tu..hehe

Ni nak bagitau dah dapat ke belum Raya Sale Kaay Cosmetics ni..Kalau belum apa lagi nak tunggu, tinggal minggu depan je lagi lepas tu nak raya dah..kang tak sempat abang posmen hantar kat rumah..

Kalau Kaay tak buat sale ni mau kena serang dalam whatsapp..hehe kita tau Raya ni banyak nak pakai duitkan..so time ni la korang boleh berjimat banyak..

Ok kita bagitau harga asal ek.. DD Cushion RM79, Blusher RM49 & Lipmatte RM35..Kalau korang beli bukan set total RM163, so nak jimat ambik la Set Balik Kampung ni, dah jimat RM23 kan..boleh simpan duit lebih beli lauk berbuka nanti..Kita bagi tau harga siap2 supaya nampak dan jelas..

 Siapa nak beli DD Cushion dengan Refill Pack sahaja boleh la ambik Set Raya Berganda..Nak beli Refill Pack je pon boleh ajer, RM49..

 Lipmatte pon korang boleh ambik 3 pcs daripada 6 colour yang ada..Cuma RM99 jer..

 Haa ni siapa2 nak simple ala2 natural look boleh ambik Set Rumah Mertua..


Open house rumah kawan nanti boleh pakai set Rumah Terbuka ni..hehehe

Siapa yang beli Set Raya Sale ni kami akan bagi FREE SAMPUL RAYA Kaay Cosmetics..nak beli boleh whatsapp nombor ni 01128811281..Ok laju2 taip sebab banyak kerja Kaay nak kena settle ni sebab weekend ni Kaay Cosmetics ada join Mood Republik Pwtc..bye nanti kita jumpa kat PWTC okey..

piece : kathyjem

2 comments:

شركة المثالية said...


شركة المثالية للتنظيف تسعد بتقديم خدماتها لعملائها بالمنطقة الشرقية خدمات تنظيف خدمات مكافحة حشرات خدمات تسليك مجاري المياه للمطابخ والحمامات جميع الخدمات المنزلية تجدونها مع شركة المثالية للتنظيف بافضل جودة وارخص الاسعار بالاعتماد علي كافة الادوات الحديثة والعمالة الماهرة

شركة المثالية للتنظيف
شركة المثالية للتنظيف بالدمام
شركة المثالية للتنظيف بالخبر

aprilia said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)