Klik Yer!! Mekasih...

Friday, December 25, 2009

Majalah NONA Keluaran Bulan MEI 2007

Nona MEI 2007

Keluaran untuk Hari Ibu.. boley.. boley ajerrrr

Wajah ku sebelum di makeup kan.. huh sungguh tak cantek!! I don't likeee! khihihi

Set rambut after dimakeupkan..

Hair Saloon Grace di Shah Alam.. Tempat sudah lupe.. hohoho cume tau kat Shah Alam ajerr..

Ni la die muke oner Hair Saloon Gracedi yang sponsor untuk set rambut ni.. Makeup lak mekeup artis Sham.. Sham ni selalu makeup untuk Sheila Rusly.. Tapi muke Sham ni enggak ade nyaa..

Taaadaaa sudah siap untuk shoot.. Dieorang makeup macam gini supaya muka aku lebih nampak matured untuk keluaran hari mother's day.. So kena makup alaaa orang dewasa gitu...

Padahal time ni umur aku baru ajer 23 tahun.. Sajer dieorng letak umurku 25 tahun.. Dah tentu2 pembaca 25 tahun ke atas.. So terpaksa la mereka meletak umurku 25 di situ..

Style sexy bun.. Gaya a go-go party untuk ibu2 nak ke party2 atau majlis2..

Sexy ker.. Hidung kembang jer.. huahuahua..

Ni muke pas abis shooting..

piece : kathyjem

8 comments:

[z@ck] said...

wah..nnt jd cover plak..
hehehe

::PoRcUpiNe:: said...

Jadi model makeover ni,
dpt wit x??

meo188 said...

cantik siot!

Y u Z z 9071 said...

model sambilan la ni..

wahhh cun cun

kathy jem said...

Zack : Takde makne nyer jd cover..hihihi

::PoRcUpiNe:: : tak dapat la..jd model pakaian dapat la..

meo188 : tenkiu2 :)

Yuzz : Dulu2 la skng tidak lagi.. t.kaseh... ;)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah memang lain sangat kan..nampak matured gila..ehehhehe..anyway memang cantik la kathy...

kathy jem said...

tu la mmng nampk matured kan..huhu..thanks kak.. :)

Princess Nur said...

cantek sangatt! ;)