Klik Yer!! Mekasih...

Thursday, December 31, 2009

Sabtu lepas dua buah rumah aku redah

Bulan 12 adalah hari perkahwinan kawan2 ku.. Aku bila lagi..khihihi nanti2 la.. :P

Ari sabtu lepas dua buah rumah aku pegi.. Mula2 rumah Khun & Aqila pas tu rumah Aida & Yusry pulak.. huh sungguh penat..

Mas ni aku ngan Anne baru sampai rumah Khun di Gombak..

Bersama Aqila..

Selamat Pengantin Baru untuk Khun & Aqila.. Semoga kekal hingga ke akhir hayat.. Jangan gaduh2 ek Khun.. Yang belakang tu ade jer muke die.. Ape lagi si Anne tu la.. Sibuk jerrr

Dean ngn Anne bergambar dengan pengantin.. Time ni kamera Anne problem.. Nasib baik aku ni penyelamat ade kamera..

Pas tu ke rumah Aida dan Yusry..

Aida & Yusry.. Perasan tak muka laki Aida ni macam Yusry KRU kan.. Masa nikah tok kadi boleh cakap ni Yusry KRU kan.. Nak kawin kali ke dua ker?? hahaha lawak jer tok kadi ni..

Pelamin by Lynda Rahim.. Sangat la cantek pelamin die.. Suke suke...!! Ingt kawen nak ambik Lynda Rahim punye pelamin.. Tapi ape kan daya mahal sangat..hihihi.. Terus cancel..

Makeup lak Amy Janz.. I likeeee..! Muke Aida cantek jer time ni.. Suke aku nengok.. Cam Siti Nurhaliza pon ade...

Kawan2 ku yang gedikksss..

Pas ni Nida lak bulan 1 ni.. Nida yang hujung belah kiri pakai baju kuning tu.. Berdebar2 la tu Nida..

piece : kathyjem

6 comments:

Y u Z z 9071 said...

mmg cun sungguh pelamin..pengantin pun sama sama cun

mahal sangat ke pakej lynda rahim kathy?

ChiLaBaey's said...

Selamat Tahun Baru 2010, semoga azam tahun baru ni akan sukses hendaknye.... Apa2 pun senyum selalu macam selalu.... :)

shalyafzan said...

omg...cik kathy..
memula dulu i ada komen ckp pasal ur bf was my senior back in Miat..
ni plak si khun ni was my senior masa secondary school..

sedangkan dunia pon kecik..
ni kan plak mesia ye dak??
hehehe...

kathy jem said...

Yuzz : bley tahan la jugak mahal nyer..rm8k..huhuhu

ChiLaBaey's : Slmt Thn Baru jugak.. :D

Shalyafzan : yekerr..so kenal la Khun ni..hihihi..dunia mmg kecikkan..Ape2 slmt thn baru.. :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah cantik la pengantin yang pakai kaler purple tue..yang first tue pun cantik..tapi sebabkan pengantin yang second tue pakai kaler purple kot..langsung akak nampak yang tue cantik..hehehehhe

kathy jem said...

haha..taulakan akak mmg suke kaler purple kan..hihihi..
Tapi die tu mmg cantek pun kalo tak pakai makeup.. :)