Klik Yer!! Mekasih...

Saturday, September 18, 2010

Ade ker dalam dunia ni kucing makan kuih bahulu???

Tak caya tengok ni..

Gedik giler Si Kaka ni pagi2 dah breakfast kuih bahulu.. Tu la dia kucing zaman sekarang ni tak main dah makan nasi lauk pauk ikan.. Kuih muih ok..!

Bersungguh2 die makan.. Mak aku siap cakap biorla die makan die pon nak beraya jugak.. -___-

Kaka kaka.. Lawak la ko pagi2 ni melantak kuih bahulu..

piece : kathyjem

5 comments:

A.I said...

ha..kucing mak aku mkn jagung. cerdik giler wei. sampai kering batang jagung tu dia isap! yg aku xleh lupa, jiran lama aku dulu punye kucing suka makan timun. hohoho...pelik tol..

kathy jem said...

Akalohhh!! kucing ko lagi selmpoi..hahaha mkn jagung tu..giler arr!

bRaiN fReEzE said...

Em.. Kucing zaman sekarang.. Kucing umah nenek aku makan lemang..Adakah... Tak paham aku same ade die lapor atau selera kucing zaman ni da lain!

kathy jem said...

kahkahkah..tu lg dasyat kucing makan lemang...well kucing zaman skng kan..dunia dh berubah..tibe2 kan..

bRaiN fReEzE said...

Yelah.. Da berubah... Pasni makan pe plak ek????