Klik Yer!! Mekasih...

Thursday, September 9, 2010

Sok Nak Raya Baru Semangat Nak Update Blog

Hai semua...salam lebaran.. Aku tau mesti korang tertanya-tanya kenapa la aku dah lama tak update blog kan..Dah abis ramadhan baru nampak batang hidung mengupdate blog.. Bukan uuuolsss kebuzian melanda disertai kemalasan.. Lagi2 bulan ramadhan ni kan kerja bersepah2 so semangat tu lain macam skit.. huhuhu

Insyallah lepas raya aku akan sentiasa mengupdate blog walaupon kebuzian kemalasan melanda aku akan tetap akan mengupdate.. SEMANGAT!!!!! wah2......... tibe semangat mengupdate blog ni terlebihkan.. Harus semangat nyer kawan blogger ku... Dah nak raya ni kan.. Tinggal besok jer lagi..

So last sekali dari aku kathyjem... Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin.. Kepada orang yang ku sayangi Afan Selamat Hari Raya B dari Huny....Jangan lupe bagi duit raya kat huny.. ekeke..

piece : kathyjem

3 comments:

ChiLaBaey's Spot said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri Kathy... Maaf, zahir dan batin dari saya Chilabaey's Spot... Jangan main mercun yer nanti raya di wad pulak... :)

kathy jem said...

Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin..Dah besar panjang ni bang tak kan nk main mercun kot..Nan mungkin hey! =P

lily lotus said...

salam aidilfitri sis :)