Klik Yer!! Mekasih...

Sunday, September 12, 2010

Rumah Ku Rumah Mu Jua

Ya Allah ya ampun satu ari dok beraya umah mentua.. Sampai dalam status fb kat wall aku pun tersasul ejaan nyer.. Mak metua jadi mak mentau.. hahaha tu la makan banyak lagi ayam rendang kan kepala dah mereng..

Dari tengahari sampai kemalam tu dok beraya kat rumah mak afan.. Asal nak balik jer nak makan lontong asal makan rendang jer nak balik.. Pastu dok borak2 ngan mak afan.. Pas dah borak perut lapar lagik pas tu makan..... dan makan lagik... Giler arr.. Makanan die ko jangan di cakap macam2 jenis lauk pauk raya yang mak afan masak siap bertambah2 aku makan ni ha sampai kain zip nak tercabut aku rase.. *tipu

Tapi i kena control makan.. Kang nak kawen baju kawen tak muat lak.. haha motif nak bagi tau kawen tak jadik bulan 10 ni.. Sebab ape........ Sebab ade masalah yang tak dapat di elakkan.. Jadi nyer pas raya aji la aku kawen nyer... Tangguh lagik.... Adiihh!!! susah betol la nak kawen ngan anak raja ni.. hahaha Tkper ade masa lagik nak buat preparation.. lalalalala~~~

piece : kathyjem

4 comments:

Ceera said...

tangguh lagi ke manjaaaaaaaa
adoi, penat tunggu ko kawin tau

kathy jem said...

hahahaha..tu la lame kan nk tunggu aku kawen..tkper insyallah bulan 11 ni..doa2 kan nyer..

bRaiN fReEzE said...

Hu..Takpe lah Cik Kathy.. Ade hikmah....

kathy jem said...

huhu..betul tu ade hikmah majlis kawen ni postpone at least ade masa lagi nk buat persiapan.. =)