Klik Yer!! Mekasih...

Friday, February 17, 2012

Restoran Zam Zam Alakazam..

Ni semua salahkan program tv punye pasal.. Tengok program masakan terus lapar membuak2.. Program tu pulak die dok tayang masakan kebab.. Terus tekak meronta2 mahu kebab..

Akhirnya ke Shah Alam jugak kami.. Mula2 ingat nak try makanan Arab kat Ampang sekali macam jauh terus cancel.. Shah Alam dekat skit ngan rumah lagipon Affan pernah makan buffet kat Restoran Zam Zam ni.. Die cakap makan die okey..

Pelbagai masakan arab yang pastinye lazat2.. Harga jugak berpatutan..

Air Hillsburg Straberi die sedap rm4 hengget jer..

Affan oder Arabic Cocktail rm12.. Huurmm rase die kurang skit.. Die ada rase pisang, tembikai, anggur, senang cakap buah tempatan..

Aku oder Halabi Kebab.. Affan oder Grilled Lamb Sandwich..

Grilled Lamb Sandwich sedap..

Aku punyer pon sedap gak ada rase spicy.. Rase pedas takdela muak sangat.. Setengah kebab tu kan rase macam muakkan yang ni tak.. Portion pon okey tak besar, tak kecik sangat.. Total kami makan rm46 hengget jer.. Service tax takdenyer..

Sape dok area Shah Alam mesti tau Restoran Zam Zam ni kan.. Separuh daripada bangunan ni adalah Restoran Zam Zam Alakazam punye..hehehe

Otey perut dah kenyang mau pulang..

piece : kathyjem

6 comments:

Ainul said...

dekat je dgn umah saya tu.. sahara tent kat plaza shah alam pun sedap.tak tak sure la dgn zam zam mana lg sedap. nk try zam zam la pulak :)

my everything said...

comeyyy baju cantik!! heheh

how2shop said...

last pix nampak mcm preggy.... kui3x....

kakchik@ella said...

KC byk kali lalu lalang tp tak singgah. Dh baca review Kathy ni buleh la KC cuba nanti.

Izzan Yong Rosdin said...

hi sis,

saya budak baru belajar nak berjinak jinak dgn blog n i need yr support to be a blogger as like u.. nnt follow2 page saya yer.. tq

Papa-NtiQ said...

hi kathy...kebetulan saya baru jer upload semalam gambar2 masa makan kat Sahara Tent ngan famili di cawangan Shah Alam. Entry masa makan kat zam zam pun ada
Senang2 tu singgah la yer blog saya kat www.blogmakanbest.blogspot.com topik pasal makan makan dan makan 100% hehe...takde topik lain..
Kalu tak keberatan register la sebagai follower blog saya ok TQ TQ TQ bebanyak