Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, February 1, 2012

Lunch Kami Ari Ini (Sup Tulang Siam)

Kat FB nk post, kat twitter nak post, kat blog pon ko nak post jugak.. Dasar! Ni namanye aku semakin pandai memasak.. ;P Beza betol sebelum kawen dengan sekarang.. Banyak perubahan kat diri aku ni *Dari segi masak la, dari segi lain banyak kelemahan lagi.. eceh!

Hari ni kan Cuti Wilayah.. Nak keluar meronggeng macam malas lagi pon Affan kerja.. So tengahari tunggu die pulang siapkan terus makanan untuk lunch.. Selalu weekend jer aku masakkan.. Now dah cuti ari ni bersemangat la nak memasak.. Macam2 dalam pala otak nak masak ni.. Dari semalam lagi dah pikir.. Nak masak Mee Kari la, Laksa la, Nasi Ayam la, Nasi Lemak la.. Last2 laki aku request Sup Tulang Siam.. Dang! Terduduk mak kejap!


Terbaek dari Thailand Affan cakap.. Thailand la sangat kan bee... Nasib sedap dan pedas! Ni die cakap la bukan aku yang cakap.. hehehehe

Ni pon mula2 rase macam takde rase Sup Tulang.. #Hey ni sup tulang ker sup kosong aku masak ni! Macam ada yang kurang jer.. Tambah segala mak nenek yang ada kat dapur terus menjadi Sup Tulang Siam Cinta Ku Sesaat.. Hoii Geli!

piece : kathyjem

4 comments:

KiKiHanakO said...

ahhaha rasa nak siruuuuuuupppp jer sup tu.. amboi nama. geliman

ArsheedA said...

syabas betey! beb!!! share la resipi ;) *i x reti masak*

bella heuheu ❤ said...

wahhh terliurrr tgk sup tulang tu :D

Cik Syue said...

untung ncik somi.. bininye pandai masak.. hehe