Klik Yer!! Mekasih...

Monday, March 26, 2012

Di Sushi King Sempena Kejutan Aku Pregnant

Yeah dapat gak gambar weols makan Shusi King kat Sunway.. Punya la berjanggut nak tunggu Si Eira ni email gambar kat haku akhirnye rajin menguasai dirinye untuk mengemail gambar2 ni semua..hahahaha

Biaserla kan manjer orang mengandung memang penyakit malas nak mengupdate blog.. hanya orang yang mengandung jer tahu perasaan malas tu macam mane kan manjer..haha Eh ker aku terkena jangkitan tu dari  ko manjer! kekeke tapi aku yer penyakit malas boley di bendung lagi.. =P

Sebenarnye memang dah lama mengidam nak makan Shusi King ni before preggy lagik.. Ni dah tahu preggy lagi la tekak tu teringin sampai terbawak2 dalam mimpi.. =P

Apa lagi plan mengajak manjer2 la untuk join aku punye mengidam ni.. Kalo nak ajak Affan sure tak la kan.. Die tu mane leh bau Shusi, busok busok katanye.. Eh bee Shusi la makanan tersedap di dunia tau.. Rugi!

Sebelum makan kasi muke tu chomel dulu.. Letak liptik merah kat bibir baru leh makan dengan seksi.. hahaha Ni Eira punye hal la ni.. Kasi Yana cube pakai lipstik merah sebab pompuan tu tak pernah pakai lipstik warna merah so Eira try la kat mulut Yana.. Terus aku ngan Ayu pon nak... hehehe

Bibir Yana ngan Eira jer yang menyerlah.. Aku ngan Ayu light2 jer.

Okey manjer muke dah seksi cepat oder makanan.. Memang niat nak blanjer dieorang, sempena aku preggy.. Masa ni memang dieorang tak tahu sajer nak bagi kejutan.. Tengah makan2 borak2 terus aku bagitau..

Aku : Korang cube teka aku ada berita gembira ni.. Teka cepat! teka!!!!
Yana teka salah.. Eira lak, KO PREGNANT!!!!!
Aku : yeaaaaa betul!!! Aku pregnant!!!! Pandai betol ko Eira sekali teka jer..hahaha

Terus aku pon jerit2.. Nasib duduk kalo berdiri aku rase kiteorang berempat dah melompat2.. hahaha
Eira : yeah manjer...!! bestnye ko pregnant..Akhirnya tercapai jugak kite nak pregnant sama2.. wehuuuuu!!
Ayu : Manjer i pon nak pregnant jugak..
Aku : Okey manjer cepat usaha dari sekarang..
Aku : Ko Yana tak pregnant sama2 ker..
Yana : Rileks dulu tunggu aku honeymoon dulu.. Tak puas lagik nak berhoneymoon berdua ni..

Korang oder jer apa nak makan hakak blanjer sempena hahkak pregnant.. =P

Best dapat makan makanan yang di idam-idamkan.. lalalalala tapi tak leh makan selalu orang kata kalo preggy tak di galakkan makan Shushi... Sekali 2 boley la..

Aksi manjer2 ku ketika melahap Shusi.. Pas ni tunggu berita dari Ayu lak.. Manjer tak sabar nak tunggu berita dari u pulak...>____<

Pas makan terus bincang aktiviti nak ke Bandung untuk bulan 5 ni.. wehuuu tak sabar nak window shopping sakan di sana.. =D

piece : kathyjem

7 comments:

Shu Shinju said...

wahhh..bestnye korang..manjer2...

Mimy Hamid said...

kayhy dear pasni jgn makan sushi tau..tahan tekak sampai lepas bersalin yer..kandungan sushi ikan mentah tinggi tak elok utk preggy mum....:))

kathy jem said...

Shu : hehehe..sngt best dpt makan makanan yg diidamkan.. =)

kathy jem said...

Mimy : tu la ramai yg ckp mcm tu..ok pas ni tak mkn dh.. =)

purple_lav said...

aduyai punya laaa lama tnggu entry baru hehehehehe...

kathy jem said...

Purple_Lav : aduyai..sori maa takde story best..okey okey okey ini ari ada cita best..hehe

Mama Surynn said...

Wah3! Bestnya! Nak dapat baby! Lepas ni mesti blh baca byk lg citer2 best dari Khaty! Tahniah!:)

http://jagabadan.net/supplements-fo…egnant-mothers/