Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, March 13, 2012

Sarapan Pagi Yang Sihat

Selamat Pagi semua...!!! Wah ceria betul aku pagi ni.. Bukan apa ari ni tibe2 bersemangat pulak nak memasak kan.. Bersemangat bekerja bersemangat nak makan.. Semua  bersemangat la... kekeke

Dari malam semalam tekak teringin nak makan sayur-sayuran.. Apa lagi balik kerja terus ke Giant la.. Borong semua sayur yang berkhasiat..

Sejak preggy ni tekak terigin benor makan sayur2 ni.. Kalo boley ari2 nak makan sayur.. Padahal aku bukan la pengemar sayur.. Makan la jugak sayur-sayuran ni tapi takde la ari2 mengadap sayur jer kan..

Masa mula preggy asik muntah jer dan tak boley telan makanan dengan banyak.. Asal perut penuh jer die keluar balik... Now dah tak muntah cume tekak rase loya tu still ada.. Tapi tak teruk masa mula preggy.. 

Harap2 die berterusan sampai 5 bulan jer.. hehehe

piece : kathyjem

5 comments:

Shu Shinju said...

sedapnye....kathy wat masak ape tu? nampak sungguh menyelerakan... shu suka makan sayur !!! :)

SURIA AMANDA said...

wahhhh..bagus utk kulit baby nanti..elok makan sayur2..susu dah start minum?;)

bonda dadif aka akish said...

aha......

kathy.....baby boi is coming...


pasal time i peknenkan dadif dlu...begitula..gile sayur dan buah....

=)

tp...tak kesahla bby ape kan..yg penting....bby sehat & sempurna...

eLLy said...

hurmmm colourful sungguh menyelerakan ..

s3ri inai said...

insya Allah, junior affan akan kuar coz saya dlu pun suker sayur...dan lagi satu, nak sayur yg masak sendiri...hehehehe...apa2pun ni kan 1st baby, lelaki ke pompuan ker, mmang x kisah sangat....jaga diri yer