Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, March 27, 2012

Yeaa Dapat Beli Karpet Padang Rumput!

Peel orang preggy kan semua nak baru.. Dari ari tu teringin nak beli karpet baru.. Bukan buruk pon karpet yang ada tu cume nak kelainan sikit dalam rumah..

Best dapat guling2 atas karpet baru.. Rase macam guling atas padang rumput.. hahahaha Over ko atas padang rumput ni!

Masa tengah beli Affan leh sound lak.. Haa Huny dah alang2 nak tukar karpet tu tak nak ker tukar rumah baru..??? Aku : A'ah kalo boley huny nak tukar rumah banglo sebijik siap ada swimming pool.. Boley?? hahaha Affan : &^%$#@*& Aku : kakakakaka Mampu bee??? =P

Ambik feel bau karpet baru.. Lagi satu malam tu jugak aku borong beli pewangi dalam rumah.. Serius aku rase busuk jer memanjang bau dalam rumah tu padahal sebelum tu ok jer lubang hidung ni.. Affan sampai naik rimas dengan aku tak abis2 dengan bau busuk..

**Bee busuk la bee tak mandi ker.. Bee busuk la bau rumah ni..Bee busuk la bau bilik ni...Bee busuk la bau bilik air ni.. Senang cakap satu rumah tu aku cakap busuk.. kakakakka... Ada sekali tu sampai 5 kali sehari Affan kena mandi sebab tak tahan bau die padahal baru lepas mandi aku leh kata die busuk.. hahahaha Dasar hidung mengada~~

Sabar jer la ek bee nak wat macam maner dah isterimu hidung sensitif bau busuk.. Padahal takdela busuk mana pon.. =D

Apa macam cantik tak?? korang mesti nak tau aku beli kat mane, kat IKEA jer rm299.. Macam2 warna ada.. Pastinye memukau mata anda! @__@

piece : kathyjem

10 comments:

Ayu Firzara said...

Hari tu pun gi Ikea nak cari karpet..tapi banyak dah sold out...yang ni pun berkenan gak..suka hijau cam rumput kan...tapi macam tak kena ngan tema rumah lak..hihi..

kathy jem said...

kan..cantek sngt berkenan dari dulu..ni dpt rembat satu hepi giler..hehe

wong meimot said...

tu dia pembawakan budak katakan hehehe sabar jela

ceera said...

mmg cantik manje, aku pun nak beli yg sama lah. hahaha

Chekgu Azrine said...

cantikla.. seyes.. hehehe

purple_lav said...

cantik laa plok....rasa nak beli sekeping. tapi nak cari kaler purple heheheh

eh hidung pompuan mengandung ni memang sensitif skit. sib baik affan menurut kata je kan hahahahah

cer post satu gambar full, nk tgk perut hahahahah

eLLy said...

klu tengok bola sambil guling atas karpet tu mesti lagi best kan :-)

GreenJade said...

tu dia rajin nye cik kak kite ngemas2..ijo gitu..

saye ni sjk pegnen mabok tonggang tebalik ja..nk ngemas pun dah ke laut..hope bln ke-4 nanti everitin' goes fine..

salam singgah :)

Miss Moon said...

nih misti sebab bawak budak tew yg idung ultra sensitip kathy ...

cantek kaler ijo

Shu Shinju said...

mmg cantik sgt !!