Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, April 4, 2012

Ikan Bakar Tangling, Barulah Asli

Ikan bakar oooo ikan bakar kenapa ko sedap sangat.. Aku ari2 dapat telan ko pon takper.. ^____^

Siapa pernah makan Ikan Bakar Tanglin die berdekatan dengan taman rama-rama.. Kalo siapa kerja area KL mesti selalu makan kat sini kan.. Kedai die meriah siap pasang khemah macam kenduri kawin..

Yana la yang mengajak kiteorang try makan ikan bakar kat sini.. Yana cakap kuah asam die buat tangan ko bau belacan selama seminggu.. Cuci pon tak hilang.. Yeh meh! Serius kuah asam die terbaek, makan pulak dengan ikan bakar keli.. perghhhh!!!! leleh air liuk..

Ajak Eira sekali ari tu pompuan tu tak follow ada hal now die free ajak join skali bagi die merasa Ikan Bakar Tanglin.. Apa macam sedap tak manjer..?? harus la sedap kan.. nanti nak makan lagik kat sini...hewhewhew

Ayu, Eira, Yana dan Kathy..

Sebelum pulang kasi mak buyung bergambar.. Eira perut tak nampak sangat..Aku dah macam 7 bulan.. hehehe..

Dua orang mak buyung bergambar lagi dan lagi.. =)

Yana bile nak makan kat sini lagik??????? =P

piece : kathyjem

10 comments:

JuLIe said...

memg sedap manjer.. intan bawak i makan sini masa i peknen. uiihhhh..sodap!!

elna said...

sedapkan ikan bakar kat sini...lagi2 kuah asam diaaa...perhhhhhh

wong meimot said...

Sedapnya tapi skng cml kena pantang hukhuk ape pun xle

Mimy Hamid said...

kathy kamu comel dan stailo...hot mummy

hUnnEE a.k.a mrS cAun said...

WOW....DA NAMPAK PEROT DIA..BESTTTNYERRR...IHIHIH

SABTU AHAD BUKA X??
NEH IKAN BAKOR KAT BUKIT AMAN TUH KER??

KiKiHanakO said...

manjerrrrrrrrrrrrrrrr... nanti kalu kiki turun sane.. tolong ingatkannn makan kat sini ok!!!! nyesal tgok! hahha

RaMa-RaMa Fareeza said...

uit sedapnya ikan tu..

kathy jem said...

Kiki : baik manjer..bila nk turun KL ni??

Hunnee : sabtu ngn ahad die tak bukak..a'ah die dekat ngn balai polis bkt aman..

sheila said...

sotong bakar dia pun best...

suka gak makan kat kedai chinese food tu dulu...skrg ni dah kureng sket rasanya

Shu Shinju said...

comeynya mak buyung !!