Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, April 10, 2012

Ayu ajak breakfast di The Bread Shop

Tempat die best.. Kalo datang ari sabtu penuh siap kena tunggu lagik dan ramai mat saleh.. Ala2 berada di oversea gitew omputih kiri kanan.. Ata dah makanan die mesti la dieorang tepek kat sini.. Ahad kedai ni tutup..

Teruja dapat makan roti.. Sejek preggy ni suke benor makan roti..

Pelbagai jenis roti pastinye sedap.. Rambang mata nak pilih roti yang menarik.. Kang ambik banyak tak abis pulak..

Ayu kata scones die sedap.. Aku ambik yang plain ngan yang ada raisin.. 2 pcs hanya rm4.80.. Cream + Jam die terbaek.. Ayu sampai minta extra cream.. Pastu makan banyak2 dah pening pompuan tu..

Ayu ni bagus selalu ada tempat makanan yang baru dan sedap mesti die suggest kat aku.. Terbaik la manjer.. Nanti ada tempat menarik dan sedap jangan lupe ajak i lagik.. hewhewhew 

Korang wajib try scones die pasti tak menyesal sebab die sedap sangat sangat sangat..

Pas breakfast nak lunch pulak..

Try laksa Johor di Shah Alam.. Siap tapaukan untuk Affan lagik.. hehe

piece : kathyjem

8 comments:

Chekgu Azrine said...

laksa johor kat s.alam tu kat mana?boleh bg details tak.. nampak sedap sangat.. hehehe

kathy jem said...

Kat Restoran Azira seksyen 10..ngi try laksa die serius sedap..

Mimy Hamid said...

dima lokasi kedai roti mantop ni

kathy jem said...

Mimy : die berdekatan dengan Pusat Sains..

Al Kisah said...

huhu pusat sains negara ka??

kathy jem said...

Al Kisah : yup kat area situ..

sayazakiah said...

akak. yang bread ni katne kak? sedappppppppppppppp la tgk

Mooniqueen said...

Huihhh sis, org pregnan bagilah makanan apa, semua sedap kan?tu yang best bike preggy ni, tekak sedap aje...tengok roti ni dari kenyang jadi lapar balik...hehehe..