Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, May 11, 2016

Syukur sudah ada produk sendiri

Salam semua..Alhamdulillah akhirnya produk yang bakal aku jalankan bersama Yana akhirnya keluar jugak..hehehe Kira2 jari berbulan jugak la kami bincang pasal produk yang akan kami berdua buat ni..Bila publish kat social media rasa macam tak percaya dah siap semua..hehe tapi belum lagi la 100% siap sepenuhnya..tinggal sikit2 jer..

Mana yang masih tak tau lagi sebenarnya produk kami keluarkan ni adalah produk kosmetik..introduce pasal logo la dulu..hehe Logo KAAY tu bermaksud gabungan nama aku, Kathy dan Yana..KAAY COSMETICS..Tagline, WHERE BEAUTY IS CREATED...giteww tagline yang dipilih..hihi

Mula2 nak pilih nama brand untuk produk sendiri pon pening tau..tu baru nama produk belum yang lain2 lagi..takper slow2 belajar dari bawah..Tapi serius macam tak percaya akhirnya angan2 aku dengan Yana nak buat business berdua akhirnya tercapai jugak walaupon ada dugaan sedikit tapi takper tu aku ambik sebagai cabaran dan redha..Kita tak tahu bahawa Allah amat sayang kat kita sebab tu Allah datangkan kat kita pelbagai ujian dan musibah, kerana Allah tahu kita boleh hadapi..gitew tiba2 ustazah sangat kannn..hihi

Aku dengan Yana memang suka sangat bab2 produk kecantikan..setiap kali kiteorang jumpa mesti akan selit pasal makeup la, lipstik baru beli la, eyeliner best baru jumpa la..hahaha macam2 la cerita pasal benda cantik2 ni, orang perempuankan kalau tak cerita pasal kecantikkan memang tak sah la..disebabkan aku dengan Yana sangat meminati dan mencintai dunia kecantikkan ni so kami bincang dan decide untuk keluar satu produk makeup sendiri dan citarasa sendiri iaitu SUPER MOISTURE CUSHION..haaaa tu dia nama..hahaha Nak cerita lebih2 nanti la detail aku cerita apa kelebihan dan kebaikan SUPER MOISTURE CUSHION ni okey..

Yang penting 3 in 1 tau, dalam tu ada powder, ada foundation dan concealer..haaa senang cakap semua ada la dalam tu..dap dap dap kat muka je dah siap..ramai yang tanya harga KAAY SUPER MOISTURE CUSHION ni berapa? tunggu naaa hujung bulan nanti kami bagitau..terus launch harga dan ambil tempahan..

Stay tune beautiful!

facebook : Kaay Cosmetics
instagram : kaay_cosmetics

piece : kathyjem

22 comments:

CikPuan FiDa said...

Tahniah kak kathy sbb ada produk sendiri...

Mommy Cici said...

wah kak kathy. packaging dia cantikkk sangattt <3

kathy jem said...

CikPuan FiDa : mekasih... ^_^

kathy jem said...

Mommy Cici : hehehe simple je packaging kita.. =D

aswaleyla said...

FUYOOO. tahniah kakkhaty

Nor Afidah Bte Che Azmi said...

Wah...ini sudah bagus..x sabaq nak try..

Ayu Rashid said...

Congrats to both of u.
Another millionaire in the making :)

norli nadia said...

ceera tak join?

mshazadoes said...

tahniah kathy :)

Loviey_Fiey said...

Kak..ni macam bedak APRIL SKIN tu ke? wahh hebat.. Pandai akak launch hujung bulan time dapat gaji.. hee

umikelly said...

tahniah Kathy. ai suka magic cushion. skrg pakai Misha. bole try ni :)

RM berapa ni kathy

MamaMia said...

Congrats Kak Kathy & Kak Yana..semoga terus sukses...

kathy jem said...

aswaleyla : hehehe sama2.. =)

kathy jem said...

Nor Afidah : hehehe ok tunggu tau sikit je lagi nak launch.. ^_^

kathy jem said...

Ayu Rashid : Thank you..aminnn..hehe

kathy jem said...

norli nadia : Kak Ceera coming soon akan join.. =)

kathy jem said...

mshazadoes : thank you babe.. ^_^

kathy jem said...

Loviey_Fiey : fungsi dia lebih dari April Skin..tunggu hujung bulan ni tau nnti boleh beli satu..hehe =)

kathy jem said...

umikelly : harga akan diberitau masa launch nnti..tungguuu... =)

kathy jem said...

MamaMia : amin..mekasih.. ^_^

zeera lily said...

tahniah... cushion tengah in sekarang ni.. huaa.. kalau berkemampuan nak try..

QasehnyaRania said...

tahniahh sis..
yana rakan ofis atau yana geng manjer's ? .hihihi ..saje nk tahu..