Klik Yer!! Mekasih...

Thursday, February 16, 2017

Photoshoot Photos & Video Kaay Cosmetics

Hari tu ada photoshoot Kaay Cosmetics..kali ni kite orang hired model profesional, malas nak pakai muka sendiri..hahaha..letih weii jadi model ni..pakai model profesional senang kerja sikit, takyah berjam2 menunggu..dorang dah ada pegalaman..zazzz depan kamera terus hasil pon cantik kebabomm..kalau aku dengan Yana kang mau 10 juta kali kena repeat pose..memanjang kaku..sepanjang pose tu la mulut tak henti2..eh nak pose cam gini ke? , eh cantik ke tidak pose macam gini? eh makeup ok tak?? kekeke

Ni la model kami hari tu..Sha nama dia..muda sangat baru 23 tahun..akak baya ni dik selebet jer dik..pakai gincu pon senget benget..hahaha budak sekarang kan lawa2..senang sangat kerja dengan Sha ni..takyah kita bagitau pose gitu gini, tau la dia nak lentok kan tangan, telengkan kepala, semua hasil kagum..

Semua pon dah tahu Kaay Cosmetics akan keluar lipstick matte..Buat masa ni kami keluar 3 colour dulu..In Sha Allah launch by next week..


Photoshoot in action! settle photoshoot kena shoot video pulak..

Ok la kita belanja satu picture lipstick Kaay..colour dan texture dia sangat best best besttt, sure korang akan suka..ewah puji product sendiri nampak..kihkihkih

Sementara menunggu setting untuk photoshoot video kita selfie dulu..tak lunch lagi niiii..kebulur giler weiii...hahaha

Tak sabar nak tunggu hasil video Kaay ni..

Yana ko tengah menari ke apa tu?? confused kaki tu nak ke mana tu.. >_<

Thank you Sha sudi jadi model Kaay dan memberi kerjasama yang sangat baik dan tip top..excited tak sabar nak tengok video Kaay Cosmetics siap!

piece : kathyjem

No comments: