Klik Yer!! Mekasih...

Thursday, September 7, 2017

Sudah Rabun

Macam tak percaya ku sudah rabun kembali..huhu..dulu2 pernah la rabun masa kerja company advertising..giler kot kerja masa tu, dari pukul 8.30 pg sampai kol 5.30 ptng mengadap PC kecuali waktu rehat je tak mengadap PC..pastu rehat petang smpi kol 6.30ptng sambung lagi buat kerja OT sampai kol 10 mlm..giler kan..nak mengadap fb pon tak sempat masa tu..zaman tu kerja tak hingat dunia, kejar deadline sampai rabun aku dibuatnya..

Weekend pon kerja deadline gak..sehari task masuk berduyun-duyun..pengsan kalau ingat balik kerja advertising 10 tahun lepas..tapi kan kerja company advertising tu la aku banyak kumpul ilmu dan pengalaman yg tak mungkin aku lupa dan dapat dekat mana2 dan akan aku ingat sampai bila2..😊 gitewww..eh berapa kali banyak dan daaa..hahaha

Lepas dapat offer kerja dengan SYABAS terus rabun tu hilang sebab masa kerja dengan SYABAS jarang mengadap PC sebab banyak kerja luar masa tu..so hilang la rabun tu terus..

La ni rabun tu menjelma kembali..aku rasa pemandangan jadi lain sejak tukar department baru ni sebab task kerja bertukar 90darjah..aku handle bahagian data..memang hari2 mengadap PC, menaip pastu tengok nombor2 kecik tu hoii memang juling kejap la nengok huruf2 cenonet tu kan..hahaha.

Bukan aku je rabun, Kak Yana jiran sebelah aku ni pon power mata pon dah bertambah..dari 300 ke 400..aku tak la banyak tu power baru 125..

Sesuai tak design ni dengan kita..


Ingat nak cari style macam Nabila Huda ni pakai tapi member bagitau takde..

Ni la Eija kawan sekolah..dia cakap kalau nak buat spek mata datang la kedai dia..Eija akan bagi harga dan kualiti yang paling terbaik sekali..so dah alang2 company bagi peruntukkan untuk buat cermin mata harus la kena gunakan..jimat duit sikit..hehehe tq Air Selangor..😊

Punye lama tak jumpa Eija ni..meletop cantik dah Eija sekarang.kurus dah dia..semalam lepas ambik spek mata terus berborak2 tak sedar diri..hahaha sedar2 hoiii kat 2 jam borak kat kedai orang..nasib baik tak kena halau..

Spek ni Eija yang pilih kan..dia kata bingkai ni sesuai dengan bentuk muka kita..masa mula2 try terus jatuh cinta..try jugak bingkai hitam yang trend ala2 hipster tu tapi macam tak kena pulak, rasa macam berat bila pakai.

Kasi zoom sikit muka..ting! terus muka bertukar remaja student U..kakaka Sekali sekala nak perasan muda apa salahnya..balik tu tunjuk Affan..Affan kata auumm..seksi bermata empat katanya..jangan nak aumm sangat la b..😂 

Malam semalam masa nak pulang lepas ambik spek bawak kereta slow gile kot, rasa janggal pulak pakai spek..yerla tak biasa lagi nanti lama2 biasa la tu..kat 1 jam baru sampai rumah..slow gile aku bawak..hahaha

Thanks Eija beri pilihan paling terbaik untuk kita dan service tiptop!

Siapa2 yang nak dapatkan spek mata yang selesa dan terkini boleh datang di Menara Optometry Centre dalam Tesco Ampang..betul2 belakang Secret Recipe.

Semalam nak balik tu pon ada staff Air Selangor nak buat spek..tengok muka ooo tak kenal..hehe Eija kata ramai staff Air Selangor buat kat Menara..

piece : kathyjem

6 comments:

mama tisya said...

mcm gadis korea gtu

Myra Azraff said...

Cantikk ! Sesuai dengan akakk :)

Eliss Mie said...

Dah jadi sama company dengan hubby saya rupanya. Bertambah comel pakai spek.

aishah mustafa said...

ayah kita pon staff Air Selangor..buat kat Menara branch putrajaya...

Loviey_Fiey said...

laa kt Tesco ampang ke? dekat ngan saya ni. biasa buat spek di sg weng murah la jgk. tp power tinggi spek tebal tak cantik. huhu

Nur Aishah said...

nice! booleh tiru ni..hahahhaha. kathy keje mana? sampai ke pandan sana buat spek? hehehhee