Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, January 9, 2018

Cantek Tak Colour Baru

Haluuuuuuuuuuuuuu amboi kemain panjang halu nye tu..hahaha ngantuk weiiii..biasa la dah petang2 ni mula la mata terkebil-kebil tahan mengantuk..ok rehat jap jari jemari ni dulu..berpinau mata tengok nombor kat pc ni ha..

Sajer nak bebel petang ni..korang dah tengok Lipmatte baru Kaay..hohoho Cantek tak??? Semalam Yana buat coaching live kat group Kaay Fighters, kemain masing2 tak menyabor suruh Yana tunjuk colour baru..siap suruh mention nama baru tu apa?! haipp mana boleh bagitau tunggu la siap..hahaha tu mesti ada Kaay Fighters yang termimpi2 muka Yana semalam..hahaha masing2 tak focus dok sibuk tengok bibir Yana..cantikkannn colour dia..

Ni salah satu colour baru yang akan Kaay Cosmetics keluarkan..dalam proses lagi..In Sha Allah once siap kami akan bagitau nanti..tiba2 teringat kek, donut, air kopi atas meja..alangkah bestnyaaaa..

Sajer tayang 2 colour baru Kaay Matte Creamy yang Mak Hayam (kathy) & Mak Jemah (yana) tengah pakai..panggilan manja kami dari team Kaay Fighters..gitewww..

Once dah siap kami bagitau terus okey..tungguuuu!!! jangan ada yang termimpi-mimpi yaa tengok colour baru Kaay ni..😜

piece : kathyjem

3 comments:

Salatul Zarida said...

cantiknya kaler tu... boleh booking? hehehe

kathy jem said...

Salatul Zarida : boleh2..nk booking mana?? hehehe

maroon sky said...

kak kathy pakai eyeliner brand ape