Klik Yer!! Mekasih...

Thursday, January 11, 2018

Mana Nak Cari Cermin Mata Macam ni??

Halo halo..memang tengah trend ek pakai cermin mata macam lofa pakai bawak ni?!! kat mana ek nak cari..sebab cari dekat kebanyakkan kedai cermin mata macam Lofa pakai ni mesti tak ada..berzaman dah kita cari tau..tengok Lofa pakai lagi berkobar2 nak mencari..

Hari tu pergi Nu Sentral ternampak kedai spek mata Owl, ada satu jer design macam Lofa pakai ni tapi tinggal bingkai hitam jer..bingkai colour gold dah abis..kalau ada nak yang gold nampak elegant sikit..hihihi 

Cantikkan Neelofa pakai cermin mata ala2 Rayban ni and suka tengok Lofa punya baju yang dia pakai sebab dia pakai colour favourite kita..colour2 pastel..😊

Idola sangat, orang putih cakap Beauty with Brains..bukan setakat cantik jer, cantik bijak and talented..Bukan senang nak berjaya macam Lofa berada tahap sekarang ni ye, 7 kali beliau jatuh bangun sebelum berjaya dalam perniagaan seawal usia remaja 
..Halangan, cabaran, jatuh bangun sudah pasti dalam mengharungi dunia perniagaan..wahh ayat suratkabar sangat..hahaha

Inspirasi sangat kann..eh tiba2 lari tajuk pulak..hahaha sooooo kita yang baru berjinak-jinak dalam dunia perniagaan ni jangan la mudah sangat bagi 10 juta alasan..Hello, It’s me..I was wondering if after all these years..eh macam lirik lagi Adele je..kekeke😝

So nak berjaya jangan bagi alasan ye, buat dan terus fokus..bak kata Ibu Hetty fokus fokus dan terus fokus..dah dah dah cerita pasal cermin mata tersasar ke cerita busniess pulak..


Ni contoh modal2 yang pakai design yang aku nak cari ni..

See Justin Bieber pon pakai tau..hahaha tiba2 selit Justin Bieber..kt Hollywood tengah trend tau..

Mula2 sekali tengok Nabila Huda pakai tu la terus suka..tapi susahkan nak cari..kalau ada korang bagitau la kedai mana..nanti aku boleh terjah kedai tu..kalo ada boleh beli terus..😁 Kalau free sudi2 la komen and bagitau kita kedai mana☺️

piece : kathyjem

4 comments:

aisha said...

PROEYES STUDIO kat paradigm mall ada..

liz said...

ada dijual di:
kedai optometri UKM kesihatan
bandar puteri bangi (waze optometri UKM kesihatan)03-89229971

atau Kedai optometri UKM Kesihatan
MKH Kajang (depan pasar kajang) waze optometri UKM Kesihatan 03-87333438

kathy jem said...

aisha : wahh dekat dgn rumah..ok2 nnti boleh pergi..thanks tau.. =)

kathy jem said...

liz : wahh tq tq..nnti turun Kajang boleh cari..thanks sekali lagi.. ^_^