Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, April 10, 2018

Hi Si Comel Pipi Merah

Alhamdulillah tahun ni tercapai jugak Kaay nak keluarkan satu lagi produk baru iaitu Cushion Blusher..Baru release last week..sambutan Alhamdulillah tak sangka ramai yang suka dengan Juicy Blush Kaay ni..

Berbulan-bulan ok nak tunggu kualti yang betul2 kita nak..kalau boleh aku dengan Yana nak keluar satu cushion blusher lain dari yang lain..tak nak sama dengan Cushion Blusher yang ada kat pasaran..

Hampir 3 bulan setelah tolak tambah pangkah bahagi akhirnya Kaay keluarkan Juicy Blush yang ada rasa peppermint, bila dap dap tu rasa sejuk je kat pipir..sama macam lipmatte Kaay ada rasa mint tapi lipmatte Kaay rasa coklat..Juicy Blush Kaay ni bau peach sama bau dengan DD Cushion Kaay..memang lepas pakai tu rasa segar je kat pipi tu..


Kami keluarkan 2 code iaitu Sparkling Pink dan Splash Orange..Serius dua colour ni memang cantik namateyyyyy hoiiii!!! Tengok kotak orang ingat strawberry milkshake..hahaha Tu la produk Kaay berkonsepkan minuman dan makanan.. Ingat cokelat ingat Lipmatte Kaay, ingat susu strawberi ingat blusher Kaay..hehehe 😊

Size kecik sebesar tapak tangan je..senang nak angkut ke mana2..nak simpan dalam pouch bag pon takde masalah jimat ruang..yang penting ada span sekali dah tak payah pening2 nak angkut ke hulu hilir bawak brush blusher besar microfon tu..dalam bekas Juicy Blush Kaay ada span boleh muat 2 jari je nak masuk..

Harap2 stock kami oder ni cukup la sampai raya..risau gak takut tak cukup..In Sha Allah cukup..Macam lipmatte colour baru hari tu, tak sangka sambutan sangat hangat macam cempedak goreng..letak je abis letak je abis..hehe

Hari tu kat Page Facebook Kaay kami ada buat live tips-tips menggunakan produk Kaay Cosmetics dan kami buat contest untuk siapa yang share live video mekap kami hari tu..Yang best siapa share video live kami tu akan berpeluang memenangi produk Kaay Cosmetics bernilai RM200..

Korang just share jer tak payah nak caption bagai ke apa ke hanya share sajer..siapa share terpaling banyak kami akan announce nanti..cepat peryertaan masih ada lagi..pegi usha kat Facebook Kaay sekarang ni..bila2 masa je kami akan tutup contest tu..so time ni la korang nak cuba produk Kaay yang best ni tanpa keluar duit.. =)

Phewittttt!!! meletup macam si comel pipi merah tak pipi Yana..ni la kelebihan Juicy Blush Kaay ni..dia dap dap dap sikit je tapi dia punya effect sangat cantik dan tahan lama..terus pipi nampak macam telur rebus kan..hehehe

Harga berapa?? cuma RM49 je awak..satu bekas tahan 3-4 bulan ulos..jimat banyak sangat dah tu..siapa berminat nk cuba si comel pipi merah ni boleh contact number ni 011-2881 1281..

piece : kathyjem

1 comment:

Farahain ZFA said...

hai ain datang singgah sini dan follow awak. salam perkenalan :)
sincerely , farahain zfa