Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, April 3, 2018

Siapa cakap tak rindu? Mestilah rindu!

Assalamualaikum..halo halooo..ambik ko Jahhhhh sebulan dah tak update blog ye..ada je ni haa..baru tidurkan Afif..lega anak dah tidur..walaupon dah berhenti kerja rasa macam masih bekerja lagi..hahaha rasa macam tengah ambik AL pulak aku rasa..maklum la masa kerja jarang ambik cuti lama2..takper lama2 nanti akan biasa dan terima yang tuan badan sudah menjadi suri rumah sepenuh masa..Impian ni yang kita ditunggu2 selama ni..😊

Lepas ni rutin harian bertukar 360 darjah..bab tu nanti la aku story hari lain..tadi lunch masak lauk paling simple..lepas ni jangan terkejut la blog aku selalu update pasal memasak..hahaha dulu blog ai rajin share resepi memasak tau..dulu la..hahaha sekarang share pasal business je..sekali sekala kena la tukar channel kan..


Ni budak kerinting tak mo tidur..padahal mata dah mamai2..subuh tadi dia bangun sampai la ni tak tidur2..mummy haipp je kat dia terus jebek muka tu..tumpang tidur atas katil kakak..tepuk2 sikit tak sampai berapa saat selamat..nasi pon tak sempat nak suap sebab dia dah mengantuk sangat..ok mummy boleh sambung buat kerja Kaay..sat lagi nak pergi ambik kakak..kang keluar lambat takut jalan jem pulak..kena keluar rumah sebelum Asar..

Rasa macam dah lama tak makan sayur brokoli since tengok Yana share dekat fb pasal sayur brokoli tiruan rasa macam takut pulak nak makan..huhuhu..tapi teringin nak makan beli jer la..

Ikan goreng berlada cili api dua ekor je aku masak..ekor yang hilang tu telah di ngap oleh ku..hahaha aku seekor Affan seekor..al maklum la dah tak kerja ni kena la hari2 masak..kang suami balik kerja kelaparan pulak dia..nak jadi isteri isteri mithali kena la rajin masak walaupon ko sejenis tak pandai sangat masak..ok la nak sambung buat kerja Kaay..sok kita update lagi..

piece : kathyjem

3 comments:

masdila said...

yeaaa dpt bace blog kak kathy hari2

Zaleha Awaluddin said...

Hai kathy! Mesti best dah jd fully at home. Happy work at home mom & enjoy the house chores.. :)

Puan Hazel said...

Welcome to the club Kathy :)

Actually nak urus masa bila dah jadi SAHM ni lagi mencabarkan. Sementara nak biasa kan dirikan...

All the best to you!