Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, November 23, 2010

90 Peratus Kad Kawen Dah Siap...

Yeah yeah yeah!! \\(*-*)// kad kawen ku udah siap di design.. Penat lelah selama beberapa bulan akhir terjawab gak...Wah sampi penat lelah tu nak menyiapkan kad kawen cenonet tu..ngeehhhhh! Alhamdullilah siap gak kad kawen aku ni.. Simple jer but niceee.. I likeee...

Gambar nyer terpaksa di blurkan atas permintaan di belah lelaki..hehe Tkde la.. Aku saje bagi blur... Kalo jelas tk surprise la kan uuuolsss.. =) Mesti korang macam ekelehh ni pon ko nak kasi blur...hahaha

Tunggu nyer dah siap print yang betol2 baru aku tayangkan.. Yang ni just mockup ajer..Mockup ni pon aku yang buat tau..Apa guna nyer belajar tinggi2 nak jadi designer..Huh! **muke berlagak... =P

Minggu ni dah boley anta print..Awal bulan 12 dah boley kasi kat saudara mara,kawan-kawan,sahabat handai dan jiran sebelah..

piece : kathyjem

15 comments:

ChiLaBaey's Spot said...

Wah Cik Katie, kalau dah 100% nanti, pas lah satu yer... :)

ChiLaBaey's Spot said...

* Jom join contest saya, masih bersambung hingga 29 November ni... Hadiah akan diketahui hari ni...

http://chilabaeys.blogspot.com

misscrab83 said...

msti cun gile kad kawen designer ni...tak saba nk nengok kad ko...

lyana said...

aku nak jadi org pertama trima kad ko ni.. huhuhu

Gina said...

saya jgn dilupakan..balik malaysia bulan 1 nie

kathy jem said...

ChiLaBaey's Spot : Harus sy akan pas sama kamu..hehe

kathy jem said...

misscrab83 : Xde la cun simple jer...hehe

kathy jem said...

Gina : Pn.Gina blk malaysia bile..kenduri sy 2.1.2011..Sempat tak??

kathy jem said...

Yana : Harus ko jd orng pertama manjer.. =D

A.I said...

nok jugok (^_^)

kathy jem said...

Harus aku kasi kat ko.. =)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

nak jugak.. :P

watie said...

dear..tahinah..ble nak langsung..windu la nan kathy,.,huhu

kathy jem said...

PuRpLeLiCiOUs LoVe : harus sy akan jempu blogger yg sy kenal..tunggu ek..

kathy jem said...

Watie : windu ker..huhu Insyallah bulan 1 ni.. 2.1.2011.. =)