Klik Yer!! Mekasih...

Sunday, November 21, 2010

BUNGA PENANGGAH

Yeah! yeah! Bunga Penanggah dah siap.. Sungguh kreatif mak aku.. Bersusah payah mak buat Bunga Penanggah ni.. Akhirnya siap gak cume kat bahagian tengah tu nak letak riben ajer lagi.. Pastu settel.. =)

Bunga Penanggah Buah Limau

Aku pon tolong la sikit2 tapi buat syarat jer..hehehe Susah gak nak buat Bunga Penanggah ni.. Nampak cam simple kan tapi agak leceh gak nak membuat nyer..

Actually Bunga Penanggah ni di buat untuk persatuan penduduk yang bergotong royong ketika majlis kenduri aku berlangsung nanti.. Masak memasak semua nyer persatuan penduduk bergotong royong no catering2.. Mak aku fobia ngan catering2 ni takut lauk tak cukup.. So kenduri aku orang ramai kat kawasan rumah aku nanti semuan akan bertungkus lumus memasak lauk pauk kenduri.. Pasti nyer meriah!!! (^__^)

piece : kathyjem

9 comments:

[z@ck] said...

unik!

kathy jem said...

tu la..kreatif tul mak akak..penanggah mcm ni pon di boley buat..haha

misscrab83 said...

nice..sedara aku pun penah buat bunga penanggah mcm ni...

Leya said...

Mesti xsabar nak kawin ni kan..

kathy jem said...

Misscrab : yekeerr..kreatif gak sedara ko tu ke..Boley geng ngn mak aku..hehe =)

kathy jem said...

Leya : Harus tak sabar.. =)

misscrab83 said...

haah..aku siap simpan lagi...buleh buat time aku nti lak.hehee...bile kwen ni?

lyana said...

bunga utk pengapit ada x?? hehehe

kathy jem said...

pengapit kena ade bunga ker??haha