Klik Yer!! Mekasih...

Thursday, November 25, 2010

Burger Sebelum Pulang

Menu untuk malam ni punyer.. Ingat nak balik umah terus sekali ofismate ajak lepak.. Mula2 macam alaaaa malas nyer aku nak lepak sebab dalam kepala otak ingat nak balik umah nak tido awal sebab kat ofis pagi sampai tengahari tadi aku berkerja keras kat luar so mood nak lepak agak kureng.. See i pakai baju SYABAS lagi uuolss..

Dalam kete on the way nak balik jem giler sebab hujan..... Terus call ofismate nak join lepak kat Bangsar Village..

Konon nak diet la kan makan makanan yang light2 jer sekali hambik ko burger aku oder.. Takper ari ni jer sok no more makanan yang berat.. No no no.... Haruslakan diet.. Nak kawen dah kan.. Kang atas pelamin nampak bulat pendek lak.. ekeke..

Burger ni kteorang share2.. Besar kot burger ni tak larat aku nak perabiskannye..

Bersama ofismate tercinta.. Gosip uuolsss jangan tak gosip... *_* Tak lepak lama pon kol 9.00 chow masing2 ingat katil tilam anak laki bini kat umah..

piece : kathyjem

6 comments:

ChiLaBaey's Spot said...

Sedapnye Cik Katie.... Kat restoran mana ni...???

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

dah lama xdatang sini...

alamak sedapnya makanan...huhuhuhuhu..lapa la..plak rasanya...

cik EPAL said...

burger tu nampak cam sedap je =)

kathy jem said...

ChiLaBaey's Spot : Kat bangsar..

kathy jem said...

PuRpLeLiCiOUs LoVe : tu la akak sy pun dh lama tk update blog..huhu

kathy jem said...

Cik Epal : memang sedap...yum yum