Klik Yer!! Mekasih...

Friday, February 27, 2015

Jumpa Kawan Lama Zaman Hip Hop

Punyer la lama tak jumpa kawan sorang ni.. Tu pon sebab nak tanya pasak Tokyo kan Atikah kalau tak tah bila nak jumpe aku kannn..hahaha..So kiteorang plan lunch di Ben's KLCC..dekat sikit nak jumpa..Ofis Atikah belakang KLCC..Aku pulak naik LRT Kerinchi dalam 15 minit sampai KLCC.. Ajak Hanis sekali join..

Nampak perut Hanis..Dah masuk 33 minggu..InshaAllah hujung bulan 3 or 4 beranak la Hanis..Perut pon dah besar..Besar-besar pon jalan laju jugak pompuan ni..Tengok Hanis teringat masa aku pregnant sebiji simptom dia macam aku.. Nak jugak mengandung..bestnyaaa tapi takde rezeki lagi..Inshaallah.. =)

Haa berbaju biru tu la Atikah..Last terserempak dengan dia dekat KLCC last year..masa tu perasan dia tengah godek-godek nak beli barang makeup dekat Sephora..Dapat jugak jumpa dia walaupon sekejap..Lama kiteorang tak jumpa rasanya ada kat 10 tahun kot..

Ok oder makan dulu..Ni Hanis punyer..Sejak pregnant ni Hanis dengan daging tak dapat dipisahkan..Oder makanan mesti nak daging..jeng jeng jenggg! anak laki ker anak perempuan tuuu? hehehe

Aku dengan Atikah oder Golden soft shell crab spaghetti..tak tau nak oder apa oderla spaghetti ketam ni sekali rasa hampeh tak sedap..dah lapar bedal jer la..Dulu pernah makan soft shell crab spaghetti ni dekat Bangsar Village sedap giler kot.. Kat KLCC tak sedap langsung kuah cayaq..Ketam tu dah rupa macam perkedel aku tengok..

Atikah dan Hanis..Dah lama tak jumpa kan sakan la borak..Ko macam-macam cerita keluar..pasal Anuar Ibrahim la, pasal tempat kerja la, pasal terberanak la, zaman jahiliah kiteorang pon si Atikah ni dok cerita..hahaha Weii teruk dulu aku dengan Atikah ni kalau ingat balik..eee tak nak ingat la..yerla darah muda kan tak buat nakal tu tak sah la..hahaha Nasib baik ko tak cerita lebih-lebih dekat Hanis, Atikahhhh. kalau tak malu iolssss tau.. =P

Atikah ni korang nampak jer macam Ayu-ayu gitew kan hakikatnya beliau adalah sangat ganas..hahaha Tak la..lemah lembut orangnya..kan Atikah kan..auuww aku puji ikhlas tau.. =P Best giler borak dengan ko Atikah hilang stress dan tension tau..hehehe

Atikah dengan Hanis berborak macam dah kenal lama..padahal baru jumpa..ni yang suka kawan macam ni..tak poyo masing2 kepala boleh ngam walaupon baru jumpa..next time kita boleh hangout lagi ok..

Terasa kedil aku berdiri sebelah Atikah ni.. die ni memang tinggi..dari dulu lagi tak suka berdiri sebelah dia mesti aku akan nampak pendek gemuk.. hahaha Zaman sekolah ramai peminat si Atikah ni yerla orang tinggi kurus cantik mestila peminat bersepah..Eh Malique Too Phat pon pernah nak mengorat dia dulu tau..yee tak tipu..aku dulu gelap muka tak cantik burokkk, berjerawat pulak tu, nasib Affan nak.. Tibe2..

Ok Atikah Bye2..nanti kita jumpa lagi ok..sambung gosip tadi tu ok..hahaha

piece : kathyjem 

3 comments:

Nooriah Abdullah said...

tomey lah, spaghetti crab tu pun macam sedappp je

Chekgu Azrine said...

Kathy pun cantik.sgt...hehehhe

mr boroboro said...

semua cantik2 belaka