Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, February 17, 2015

Jumpa Mummy Ayu!

Sebulan tak jumpe Ayu..rinduuu..Ayu dapat tawaran kerja di Kedah bulan lepas..hari tu dia balik kejap ada wedding kawan Aseng..wedding tu malam so tengahari jumpa Ayu,dapat la mengenyih kejap..so kami lunch di The Curve..

Pompuan ni mane boleh seminggu tak jumpe..kalau boleh hari2 nak jumpa dia..ada jer benda nak dibualkan..Lagi pon Ayu dah lama tak jumpe Raiisah..

Jumpa Mummy Ayu terus peluk cium..Raiisah memang manja dengan Mummy Ayu..kalau nampak Mummy Ayu, melompat2 macam apa jer..hahaha Kiss tu penuh perasaan sangat..eee geram aku dengan budak rambut kembang ni..rambut tu ikat kemas2 tak sampai berapa minit serabai..abih dah minah garu macam tu la..tangan tu 24 jam nak mengaru..atas bawah nak mengaru..hahaha

Amboii sengeh sampai nampak semua gigi..suka sangat.

 Ni jer la lunch untuk kami berempat..hahaha Takde la ada oder burger..Pagi tu aku masak ketiauw goreng jadi takdelah nak makan berat2 sangat..

 Raiisah punye..

 Bukan nak makan sangat banyak main..abis dia buang2 bawah meja..

 Meh mummy suap, Raiisah suap abis jatuh2 kat bawah..bazir jer..

 Aku oder burger, kongsi dengan Affan sebab dah tau burger TGI Friday ni besar tak mampu nak makan sorang dengan perut dah berisi sebelum nak datang sini memang kena oder satu la..

 Aseng dengan Ayu oder ni..dorang pon makan kongsi..

 Raiisah kenapa muka macam tu??

B, awat B nampak lagi besar dari Aseng..hahaha Abis la kena diet la lepas ni.. Lepas makan kami terus gerak balik..Ayu nak buat set rambut untuk wedding malam tu..semua Salon kat dalam eCurve penuh..Ayu gerak balik, cari kedai salon dekat dengan rumah dia..Ok manjer balik dari Kedah ni kita jumpa puas2 ok sekejap sangat jumpe u..rasa macam tak best jumpe sekejap2 ni..

ni cerita masa hujung bulan Januari hari tu..sedihkan baru nak update..nak buat macam mana ahkak busy..now Ayu dah tak kerja kat Kedah..wehuuu boleh hari2 jumpa u manjer!

Dah kenapa muka macam asam cuka?? hahaha Bushan tengah tunggu Affan duduk kerusi urut..

Pastu bawak Raiisah main Lego sebab dah terlalu depan kedai Lego bawak la dia main kejap..

 Suka ye main Lego ok nanti mummy beli..bukan mummy la minta daddy..hahaha

Kat sini pon dapat kawan..Raiisah kat mana2 mesti nak tegur orang..kadang2 tu tah siapa2 dia tegur..kalau baya2 dia ok lagi, ni kakak2 abang2 yang lalu depan dia selamba dia Hai2, pastu tah apa bebel siap bercakap lagi..dah la tak faham apa yang awak bebel tu..Tersenyum kakak2 abang2 kat situ dengar awak cakap..

 Dekat setengah jam jugak la kat sini..dok leka tengok dia main Lego..

Berlari-lari dapat Lego set..Daddy dia yang semangat nak beli..kalau aku dari beli mainan baik beli kasut baju handbag..hahaha Mummy ko memang bab2 mainan ni kedekut sikit..kekeke =P

piece : kathyjem

2 comments:

lia ummiirfan said...

comeynya Raiisah gambar kast sekai tu.. hihi..

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam kathy,
aloloooooooooooo
gambor larik dapat lego tu yang nooomeeeeeeeeei benor :)