Klik Yer!! Mekasih...

Monday, February 15, 2016

Hanya Masa 2 Minggu Kulit Lebih Anjal

Salam tengahri semua..hari tu ku ada buat review pasal Gluta kat blog kan so try la makan sebab aku pon dah lama tak makan benda2 supplement ni..nk share kat korang Transgluta ni..baru makan 2 minggu macam tu kulit rasa lain..rasa apa?? rasa lebih anjal la uolsss..hahaha aku bab2 nak mencantikkan kulit muka ni memang suka..tak kisah sejenis minuman ke pil ker serbuk ke semua aku telan..orang perempuan kan bab kecantikkan ni memang tak boleh lari..lagi2 bab kesihatan ni lagi la nak ambik tahu..

Sebenarnya Transgluta ni ikut sistem badan masing2..ada tu jenis cepat, baru makan 3 4 hari dah nampak perubahan..ada tu sebulan baru nampak hasilnya..Kalau jenis kulit sederhana cerah akan ambik  masa 1-3 bulan, kalau jenis kulit gelap ambik makan masa dalam 3 bulan macam tu..so jangan cepat melatah teruskan makan sampai abis sebotol..baru nampak hasilnya sebab kesan setiap individu adalah berbeza..

Yang best Transgluta by Zenia dalam kandungan dia ada glutathione yang tinggi..apa tu glutathione?? glutathione tu la yang memutihkan kulit muka badan kita..Glutathione ni tak bahaya cuma kalau pengambilan lebih dalam badan dia akan keluar melalui air kencing..so jangan risau takde effect pon..ibu mengandung menyusu pon boleh makan..

Sebab tu air kosong kena minum sekurang-kurangnya 8 gelas sehari..air kosong jangan malas minum ekk sebab banyak fungsi air kosong ni yang sangat sangat banyak bukan untuk kecantikkan je untuk menguruskan berat badan, melancarkan sistem pencernaan, menyihatkan jantung, bagi tubuh lebih segar dan sihat..So jangan malas minum air kosong naa..nak cantik kena rajin sikit..nak lagi perubahan tu cepat jangan langsung minum minuman berkafein..kalau teringin sangat minum boleh cuma kena jarakkan lama sikit..

Muka selepas mengguna Transgulta by Zenia selama 2 minggu..serius tak tipu kulit aku rasa lebih anjal and halus..suka suka suka..aku amalkan makan sebelum breakfast and sebelum tido sebiji..nanti aku cita pasal Zenia Collagen pulak, tu pon best gak..siapa berminat nak cuba Transgulta by Zenia ni korang boleh wassapp number ni 012-9184042..

Sekarang ada promoi :
  • Sebotol RM69.90
  • Dua botol RM129.90
  • Tiga botol RM194.90 FREE Zenia Foundation = RM210 Free postage..
piece : kathyjem

1 comment:

wong meimot said...

tak sabar nak cuba. tggu sampai. nak putih lepak kepuk cam kathy gak.