Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, February 23, 2016

Zenia Collagen bukan untuk putih atau kulit sajer tapi untuk dalaman juga!

Excited nak cerita kat korang ni..hari tu aku dah cerita pasal Transgluta by Zenia kan..ok kali ni nak cerita pasal collagen dia pulak..benda best harusla share dengan korang kan..Sebab ada yang tanya2 kakak kathy minum produk apa yer? skin muka akak ok je..ni la rahsia akak adik2 ku, akak minum Zenia Collagen + Transgluta by Zenia..

Ramai yang makan collagen kan tapi setengah collagen yang ada kat pasaran jenis boleh mengemukkan badan..yer sebab aku dah try 2 3 produk collagen semua jenis macam tu..Jenis 2 minggu makan pastu nafsu makan membuak2..Tapi Zenia Collagen ni tak menaikkan berat badan sebab aku dah minum hampir kat sebulan..Alhamdulillah nampak kesan seperti kulit jadi anjal, jerawat kalau tumbuh pon jenis cepat kecut., badan pon rasa segar, selera makan ok biaser2, takde la masa makan tu 2 3 kali tambah nasi..hehehe..Banyak sebenarnya khasiat Zenia Collagen ni..

Setiap pagi sebelum breakfast and buat kerja aku akan minum Zenia Collagen ni dulu then baru makan Transgluta by Zenia..bukan makan semata-mata nak putih or maintain kulit je tapi bagus untuk dalaman jugak..dalaman pon kita kena jaga jugak jangan asyik nak fikir cantik jer dalam dibiarkan sakit sana sini..

Senang sangat nak bancuh..letak 3 scoop then taruk la air sejuk 100ml..goncang goncang goncang minum..sesuai untuk perempuan busy untuk minum Zenia Collagen ni..bancuh tak sampai brape saat ye pon..tak faham la ada setengah perempuan nak cantik nak badan sihat tapi nak bancuh minum tak sampai 10 saat ni pon malas..erk! macam mana tu..

Khasiat Zenia Collagen ni dorang gunakan bahan collagen gred A sebanyak 70%..senang nak tau collagen tu banyak mana..goncang2 keluar buih banyak maksud dia banyak la collagen dalam tu..Nampak Zenia Collagen berbuih banyak kannnn..maksudnya banyak la collagen dia..dan paling best dalam Zenia Collagen ni ada campuran collagen + habbatu sauda + manjakani..menyusukan bayi ngan mengadung boleh je minum..jangan risau takde kesan sampingan..Sedap rasa dia, ada rasa kiwi, lemon, oren, durian belanda & mix berry..minum 100ml macam tak cukup jer..hahaha rasa macam nak penuhkan satu botol shake tu minum banyak2..hahaha.. =P sedap sangatttt!!!

Kadang setiap pagi minum Zenia Collagen sampai lupa nak breakfast sebab minum ni pon dah rasa kenyang..Tengok jam eh kol 10 dah lupa la nak breakfast..(time busy di waktu pagi la)..hehehe Dalam Zenia Collagen ni kira semua ada dalam ni, 10-1 anti-aging formula and jugak untuk energy, whitening, beauty, healthy, glowing, firming, fitness, antioxidant, vitality and recovery..

So siapa nak oder Zenia Collagen ni boleh whatsapp nombor ni 012-9184042..sebotol RM140 include postage..

Transgluta promo :

Semenanjung Malaysia
Sebotol : RM69.00
Dua botol : RM129.00
Tiga botol : RM194.90 Free Zenia Foundation
Combo (Zenia Collagen + Transgluta) Free Foundation : RM210.00
FREE POSTAGE

Sabah/Sarawak 
Sebotol : RM76.90
Dua botol : RM136.90
Tiga botol : RM201.90 Free Zenia Foundation
Combo (Zenia Collagen + Transgluta) Free Foundation : RM217.00
FREE POSTAGE

Acc number : 164212272274 Maybank Suraya Sulatin
Email : surayasulatin@gmail.com

piece : kathyjem

3 comments:

Akak Kembang said...

macam best je

miss eimanhikmah said...

mcm best je kan...
boleh try ni..

Yatie Ismail said...

TQ kathy sy dh order dengan suraya..tak sabar nk cuba:-)