Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, April 26, 2016

Sempat Lagi Tuuu...

Hi semua..tadi sempat beli baju untuk event this weeks..ada tema colour oren..malam semalam godek2 dalam almari ada dua helai je baju oren..aku ni dah la tak banyak baju colour oren..ada dalam almari satu blouse, satu lagi maxi dress campur colour hijau putih..yang blouse tu boleh pakai tapi singkat bahagian perut..

Dah mula stress dah sekarang ni nak pilih baju pergi kerja..seluar banyak dah tak muat..baju pon dah sendat2 kat bahagian perut..ni baru 3 bulan..semua dah tak muat oiii apa cite..mau tau tak pagi siang malam makan nasi sesajer..nak pakai baju masa mengandungkan Raiisah dulu2 pon tak boleh..dulu free hair banyak baju banyak seksi2 skit..hehehe baju tu semua dah sedekah kat orang..

Eh tak nampak pulak perutnya..pakai baju hitam uolss..tahan nafas sikit masa ambik gambar hilang la peyut tu..hahaha

Lunch tadi lari jap pergi H&M sorang2..sangup tak makan lunch ni..hihi..takper balik tu tapau la makan apa2, nanti makan kat office..tu pon tak banyak baju colour oren yang ada kat H&M..biaser la kan time kita nak time tu la takde..cer bukan time kita nak beli kemain kiri kanan baju yang kita nak depan mata..

KL Sentral bukan banyak sangat pilihan pon nak menyoppingnye..ada pon Cotton On, Brands Outlet, Factorie, Uniqlo, Dorothy Perkins..semua ni aku masuk takde baju colour oren..Nak pergi KLCC takut tak sempat, jauh sikit..kalau hari Jumaat takper banyak masa..

Ingat nak beli sehelai sekali terbeli dua helai gak..huhu sebab dah tak tau nak pilih corak mana..nak cari colour oren plain takde pulak..corak pon corak la..janji ada oren sikit2 tu..hehe..nanti pakai la tudung oren..eeee tapi tak suka la tudung colour oren nampak muka aku gelap..hahaha..Oren light2 ok kot tapi takde pulak tudung colour oren yang light2..bedal je la colour apa..janji kena ngan baju tu..baru ni beli baju aku, selalu singgah H&M beli baju anak jer..

Balik tu tak tau nak tapau apa..Lalu depan Burger King, ermmm sedapnya tapi takleh makan Beef & Chicken..sebulan dah tau tak makan ayam..uwaaaa rindu nak makan ayam..aku kan ada cyst, makan kena pantang sikit..tadi tapau McD beli filet o fish jer ngan fries..Ingat nak tapau Mee Tarik Warisan Asli, fikir alaaa ada ayam ngan daging..tak boleh makan..kalau tapu mee ngan kuah jer mana sedap..

Masuk Cotton On nampak cardigan 3 helai RM90..apa lagi borong la..hehehe pas ni perut memboyot sure2 la banyak pakai dress..sempat beli cupcake untuk Raiisah..kenit tu kan hantu kek..hehe bye! nak sambung buat kerja..

piece : kathyjem

3 comments:

artzleen said...

Keje kat area Nu ke? Kite ari2 pegi situ sbb keje kat area Nu Sentral :D

sara lya said...

Prut x nmpak pon....pndai cover yeakkk...

Chekgu Azrine said...

tapi tak nampak pun kathy gemuk...
masih slim lg even dah 3 bulan...
i ni berat badan dan naik menggila sungguh...huwaaa