Klik Yer!! Mekasih...

Monday, February 8, 2010

Satu Hari Aku Ngan Afan Kat Midvalley

Weekend ari tu keluar ngi midvalley dengan afan.. Servey barang kawen.. Oooo lupe nak bagitau uols ari tu aku ade cakap nak kawen bulan 5 ni kan..hurmm sebenarnye tak jadik bulan 5 ni... Ditunda disebabkan ade pekara2 yang tak dapat dielakkan.. huhu akan ku bagitau gaks Bile tarikh nyer ek..

Tungguuuuu! =D

So ade peluang lagik untuk carik2 barang hantaran.. Servey butik pengantin, makeup, pelamin, catering..

Kalo ambik bulan 5 ni compom nyer kelam kelibut.. huhu takper kawen jangan tergopoh2 take time.. =)

On the way ke midvalley dengan Afan..

Nak buat muke seksi.. Tapi tak jadik macam budak tak betul adelah..ekekekeke.. Ni kalo Afan tengok sure die kutuk nyer.. GAMBAR PERASAN!

Sampai Midvalley cari makan dulu..Lapor!! Weouls makan di Popeyes Louisiana Kitchen.. Kawan Afan ade suggest makan di sini.. So kami pon try.. Hurrmm not bad gak..

Afan makan shrimps set

Aku fish set.. Rasa die lebih kurang macam KFC la jugak ade Mashed potato ngan Coleslaw.. Tapi yang ni lagik sedap.. Tak muak..

Macam la huny nak ambik b punyerr.. Tak hingin pooonnn!

Tengok aku nyer die nak ambik.. Ciissh!

Pas perut dah kenyang baru syok jalan2.. Temankan Afan cari beg kerja.. Beg lama sudah burok mau tukar yang baru..

B padang sini.. Terus snap! hihihi

Dah jumpe mana yang berkenan.. Terus ambik.. Lagik pon ade 25%..

Selain tu belek2 gak beg untuk travel.. Nanti nak honeymoon jauh2 senang ade beg besor boley sumbat macam2..

Afan siap cakap kite kena beli satu la huny beg travel macam gini kang dah beli tiket alih2 takde beg nak letak baju.. HOHOHO.. Lagi satu nak jalan jauh naik flight senang.. A'ahh betul gaks cakap b tu.. K la nanti kite beli tapi lambat lagik.. Yerla takkan nak beli sekarangkan tarikh pon tak compom lagik.. ekekeke

Ke Oakley

Ke Tissot

Ke Converse..

Afan ambik yang tengah putih tu.. Dah lama aku tak tengok die pakai kasut warna putih.. Asyik colour cokelat jer.. Boringkan sekali sekala colour lain pulak.. Ingat nak ambik hitam tapi macam tak menyerlah la pulak..

Sementara tunggu Afan pilih kasut ambik gambar tak cun

Pastu balik la ape lagik.. Kaki dah leguh satu ari kat Midvalley.. Fuh! Balik Afan singgah umah aku jap makan Mee Hun Sup.. Mak aku masak.. Afan sampai bertambah-tambah.. Cayala Mak Mee Hun Sup Mak!

piece : kathyjem

8 comments:

Mimy Hamid said...

psst jam tissot hantaran ek...uhuhuh

Riena said...

hntrn for kasut org tua faiz x kasi la pulak...x tau la nape...so kena la plan beli benda lain...

meow irza said...

sonok nyer shopping2 kan..hehehe

kathy jem said...

Mimy : teeeeettttt! hehe

Riena : Tu la Afan pon pening nak carik kasut ape utk hantaran..

Meow Irza : Tau xper.. harusla seronokkan shopping... ;)

Mak Long Cyber said...

Bestnya shopping untuk kawin. ;)
Kalau diawalkan tarikh kawin tu,
lagi bagus. ;)

kathy jem said...

Kak Alia.. Tula kena bincang sekali lagik kena compomkan tarikh betul2..huhu

*Dak kecikkk* said...

bestnya dia shopping..
msti pening kan cari barang2 hantaran..=)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah soping barang hantaran nyek..bestnya dapat soping treatment tue..hehehehhe....dah tunda tarikh kawen ke..xpa..biar lambat asal selamat dan berjalan dengan sempurna..