Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, February 23, 2010

Yeeaahooo Ade Barang Baru!!!

Haaa mai Akak mai Abang.. Cik ada benda nak bagitau ni..

Benda Apa Hang Nak Habaq??
Bukan Nak Tunjuk Kaki.. Bukan Nak Tunjuk Pala.. Cik Nak Tunjuk Kasut Baru Cik Laaa.. (cakap Penang).. Laaa Tu Jah Kah?? Haiiiyooooo

Ari ni aku ade beli Pump Shoes baru.. Besok nak pakai..

See cantek tak.. Simple kan ade belian lagi tu. waahh tipu kan!.. Selesa tau lembut jer dalam die.. Kalo ko pakai ibaratkan cam ko pijak karpet bulu lembu la gitu dan tak melecet.. Kan setengah pum shoes kalo kite pakai melecet kan.. Haa yang ni tak selesa jer.. Macam tu la rase betapa lembut nyer kasut baru aku ni.. Suke aku tau.. (sambil gedik monyet)..

Tu yang best kalo shopping kat Shopperlicious ni.. Mesti korang macam ooooooo Shopperlicious ingat kedai shopping kompleks mane la aku belikan.. Tak la ai beli dalam blog ajer..

Mesti korang fikir kenapa aku kene beli kasut di Shopperlicious sebab nyer die murah dan selesa.. Lagi sekali MURAH DAN SELESA...

Takde la mahal sangat.. Cume rm57 henggit jer.. Murah kan.. =)

Murah pon murah takde la mencekik mahal macam setengah2 blog yang jual kasut tu kan.. Lagi satu kasut die pun cantek2 gak aku tengok.. Selalu gaks aku beli kasut kat blog ni.. Ni salah satu feveret kasut yang mula2 aku beli.. Kalo tak caya cube tengok picture ni..

See caya tak.. Eira pon beli sama dengan aku.. Sampai kalo jalan kat shopping kompleks mesti ade orang eh cantek la kasut wedges adik ni.. Beli kat mane?? Kat Shopperlicious.. =D Nanti Akak jenguk la dalam blog ni.. Ok adik Thanks.. Lagi satu Akak tengok jarang kasut macam ni jual kat shopping kompleks.. Haa betul tu Kak saya setuju Akak cakap tu.. :D

So kalo korang nak cube rase best nyer kasut kat Shopperlicious ni dan harga berpatutan korang boleh la jengah kat blog Shopp3rlicious ni..

Pasti korang tak menyesal nyer.. Ekekeke.. Selamat Mencube Kasut Di Shopperlicious.. WeeEE WuuUU..

piece : kathyjem

7 comments:

Bai said...

cantik...bling bling...hihihihi

[z@ck] said...

cantik kaki sis..
heh..
=P

red_one_tiey said...

SAIZ BESAU 9,10 ADA KE KAT C2?

kathy jem said...

Rase nyer ade kot..Tapi tak sure la saiz l1 tu ade ker tak..

Ajib said...

A'ah.. shoes kat Lyana nie smue cantik2 n sdp sngt pakai..

Farhanie Fauzi said...

Akk Kathy Saye nak tanye mcm mane nk bli kasut akk..Saye baru nk cube bli on9

Farhanie Fauzi said...

Asalamualaikum akk Saye nk tanye mcm mane nk bli kasut on9 akk..makluma Saye baru firstime bli brg on9