Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, March 16, 2010

Auntie Anne's dengan Eira

Dah lama weouls tak hang out sama2.. Dari minggu lepas weolus plan nak karok.. Yana punyer plan.. So ajak Eira sekali.. Lagi pon lama tak jumpe pompuan ni.. Rindu bangat sama kamu! Dah la ari tu merajuk tak ajak die join lepak.. huhu

So manje untuk menembus kesalahan aku ngan Yana kami mengajak kamu berduet berkaroake bersama kami.. Boley kan..!

Balik kerja terus pegi Sungai Wang tunggu Eira kat sana..

Sekali jumpe die...... EIRAAAAAAAA KO DAH GEMOKKKK.. HIHIHI.. ELLO aku mengandung memang la gemuk.. kahkahkahkahkah sambil cium mmuah3 kat die.. Rindu kat ko.. =D

Sementara tunggu Yana ngan Zety weouls makan Auntie Anne's.. Dah lama tak makan Auntie Anne's.. Tekak teringin nak makan yang bercokelat.. =)

Aku makan tak abis tinggal lagik 2 batang nasib baik Eira boley abis kalo tak dah membazir.. Pung Pang Pung Pang borak ngan Eira.. Iyela lama tak jumpe banyak benda nak di ceritokan..

Dalam kol 8 Yana ngan Zaty sampai.. Terus ke News Karoake..

Tak sabar nak berkarokkkkk!

piece : kathyjem

4 comments:

Ceera said...

jangan lupa email gambar yo.. takpun tag kat FB jerk...

kathy jem said...

okey manejer..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah sedapnya auntie anne's..

kathy jem said...

Kalo teringin akak kena makan..kang kesian baby dalam perut.. hihihi