Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, March 24, 2010

Terjumpe Gambar Merisik

Godek2 dalam hard disk sekali terjumpe gambar waktu merisik.. Gambar lama2.. Pertengahan 2008 family Afan datang merisik.. Kalo ingat balik kelakar time tu dengan nervous nyer nak di sarungkan cincin merisik.. pening dengan nak pakai tudung nyer yang labuh tu..Dengan family aku baru siap memasak.. huhu

Mase ni baru selesai di sarungkan cincin oleh Mak Afan.. Mak nervous giler nok time ni! Peluh tak hingat..

Konon2 nak nampak sopan la pakai tudung.. ngehhhhh!

First cincin pemberian Afan kat aku.. Tapi sayang seribu kali sayang jari jemari ku ni tidak boleh menerima cincin emas..

Untung Afan kawen nanti takyah beli cincin emas untuk aku.. Tapi Emas putih boley pulak takde lak gatal2.. Kalo pakai cincin emas mesti gatal2.. Yerlaa mane pernah aku pakai cincin emas seumur hidup.. Kalo rantai tu biaser la.. So kawen nanti kena beli emas putih.. Tapi sayang kalo beli emas putih tak laku nak gadai.. hehehehe!

piece : kathyjem

3 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

emas putih lagi mahal dari emas biasa ...heheheheh...

p/s: ada award tuk kathy kat blog akak..amik nyek..

A.I said...

kau pakai tudung cam rupa lisdawati lak :)

aku lak bukan takleh pakai mas. tp mmg tak minat. agaknya sbb aku itam kot. bila sarong mas, very the 'semacam'. miahahahahaha

kathy jem said...

Kak Purple : ooo emas putih lagik mahal ek.. hehe

Ok kak nnti sy tag dr blog akak..

A.I : hahaha..oyekerr..kte same tk boleh pakai emas..huhu