Klik Yer!! Mekasih...

Thursday, April 1, 2010

Jakun Macam Tak Pernah Naik LRT

Mula2 ingat nak lunch kat bawah ofis jer.. Sejak weouls pindah ni tak pernah lagik naik LRT.. Padahal LRT Kerinchi tu bawah ofis kiteorang jer.. Disebabkan dah muak makan makanan kat area ofis tu weouls pon ke KL Sentral..

Ape lagik naik LRT laaa.. Tambang pegi balik rm3.20.. Alamak lupe nak bayar kat Nora.. Tadi kiteorang pakai duit die dulu.. Lupe patutnye sebelum balik bayar kat die.. Ke korang semua dah bayar kat Nora.. Aku jer yang tak bayar lagik.???. hihihi

Boley tak weouls bergambar atas LRT Kerinchi.. (seumur hidup tak pernah bergambar atas LRT Stesen ok) malu masa ni tapi kau tau jerla kan budak2 ofis aku ni selamba mak pek.. Malu takde dalam Kamus kiteorang!

Kalo tak caya tengok.. Tak boley bla yang depan tu sekali.. Giler cun pose Kak Min.. Nora ngan Kak Aiza cover baik punyer pose.. Ainun nak cover badan tapi tak boley nampak gakssss..ekekeke

Tengah tunggu LRT.. 5 minute jer tunggu..

Dalam LRT pon sempat lagik kiteorang ni.. Tapi rase cam pelik sebab dah lama tak naik kot..

Mase study ni la pengangkutan aku sebelum ade kenderaan sendiri.. Susah senang ni la penyelamat aku selain dari teksi.. Teksi pon dah lama tak naik... huhuhu

Ezura khusyuk tengok pemandangan kat luar sampai tak perasan aku ambik gambar die..

Sampai KL Sentral cam wahh lama tak lepak kat KL Sentral.. Kalo ingat balik kat sini la tempat aku dengan Afan berdating.. hihihi Yerlaa mase zaman study dan kat sini jugak la tempat perjumpaan aku dengan Afan kalo kiteorang nak pegi mana2..

Aku tak makan2 yang berat2 sebab perut macam kenyang lagik sebab pagi tu dah melantak sandwich ngan sausage..

Makanan ni pon dah lama tak makan.. Last makan tak tau tahun bile?? Rase aku benda ni still ade lagik kat Sungai Wang.. Macam kat Jaya Jusco ngan Midvalley dah tak wujud dah.. Dulu selalu gaks beli kat situ..

Ni die Crispy Chicken & Cheese.. Harga RM5.90.. Makan time panas memang sedap wwooooo..!

Makan tak pandanag kiri kanan.. Pandang depan jer

Nora Nasi Kerabu.. Kak Min Mee Bandung..

Kak Aiza Mee......... Alaaaa lupe lak pulak..

Ainun ngan Ezura makan makanan yang sama dengan aku cume beza ramuan dia jer..

Dah abis makan jalan jap kat KL Sentral carik barang pastu terus balik ofis.. Bile pulak nak ngi KLCC naik LRT niiii!!!

piece : kathyjem

4 comments:

Mimy Hamid said...

tgk kathy makan buat akak nk pegi naik lrt ke kl sentral je jap lagi ni...hehe

p/s: kem salam ezura..kata limy g19 kem salam....geng ilyana & diana mamat

mAr@ZiEy said...

Sama la kter..da bertahun tak naik LRT..KTM..Monorail..time belajar dulu..tu la pengangkutan awam plg wajib naik kalau nak pg mne2..hehe..sekarang da kerja..hampeh..tak jejak da sume tu..

'Affan khalifa said...

sebelum kl sentral siap kat pasar seni...mase huny tuisyen kat kasturi...haha..:p ingat tak...

kathy jem said...

Mimy : Ooo kenal ezura ek..nnti sy bagitau die.. :)

mAr@ZiEy : Sama la kite dah lama tak naik public transpot..huhu

Affan : A'ah kat pasar seni..huny ingt..!!haha klakar kan kat situ pon kte jadik port dating..ekeke