Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, April 14, 2010

Wah dah seminggu tak berupdate blog aku ni.. Tak berupdate sebab my lappy ade problm..huhu busan busan.. Asal bukak nyer internet ade la segala mak nek virus dok keluar.. Lappy ni pon satu tengah aku memelurkan ko time tu la ko sakit terkena virus tu virus ni la... Ni pon die still lagik sakit.. Esok baru nak ngi anto die pegi berubat..harap2 sok dah kena enjet ok la die.. (maksud nyer format laaaa)

Sebernanye banyak bendak nak cite ni.. Banyak dah termiss.. Yerla dah seminggu tak berupdate kan harusla en3 banyak2..

Hurrmm aku nak start cerita mane ek...?? minggu lepas punyer cite la mana lagik.. Sebelum tu tepek muka aku dulu.. Mane tau ade yang rindu kat wajah aku ni.. Eee perasan santan.. ade ker orang nak rindu muke ko tu!! ekeke..

Sila la lihat sampai muntah ek..

Yoo peace..!

Muke senget.. Dah sikit2 cukup..!

piece : kathyjem

1 comment:

carl zafran said...

mesti ar rindu giler tgk muka u ms.kathy

i ada terbaca satu comment dari seorg blogger pompuan kt blog ceera. ayat dia lebih kurang begini, "seronok la tgk muka kathy. sgt menceriakan dan syahdu sangat"

syahdu tu i tambah. huhuu...