Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, April 14, 2010

Nehi Nehi Secret Recipe

Arghh tidakkk!!! Ari ni terasa sangat stress kat ofis.. Bukan aku sorang jer.. Semua satu department stress sebab kerja berlambak giler.. Ngan stress perangai manusia yang lain lagik.. Ishhh ishh ishh sape lak manusia tu kan.. Malang sungguh sebab aku stress dengan perangai ko..

Balik kerja weolus kena buang stress tu dulu sebelum balik dengan cara makaannnn... Makan pun pening nak pilih tempat.. Ade yang nak makan old town la.. Nak secret recipe la.. Last2 kat Secret Recipe.. Sonang dekot pon dekot..

Mase sampai muke hepi yerla makankan harus hepi.. Yang tak hepi makanan kat Secret Recipe ni.. Mak oooiii lama sangat2 makanan nyer sampai.. Ade la satu jam gak menunggu makanan sampai..

Budak2 ofis aku sampai perli budak waiters tu.. Dik nape lambat sangat makanan sampai ni.. Oooo kite ade 2 orang tukang masak jer kak.. Tak cukup staff.. Oooo nak akak ngi kitchen bantu adik ker.. Boley akak tolong potong sayur ker.. Bantu adik masak ker..

Hahaha budak ofis aku ni boley buat lawak la.. Gilerr aku rase banyak2 tempat yang aku makan kat Secret Recipe tempat yang ni la paling lambat serve dengan makan tah ape2 tah.. Mushroom sup berketul2, ikan sejuk, mee laksa sarawak jadik mee santan.. huhu sungguh malang nasib kami malam ni..

Ni first makanan yang sampai.. Masuk setengah jam menunggu terus takde mood nak ambik gambar..

Sebelum tu ceria jer masing2..

Bayangkan dari kol 8 kiteorang sampai.......... Sampai kol 9 baru makan kiteorang sampai.. Tu pon satu... Satu makan die bawak.. Ni terakhir kiteorang makan kat sini.. No more Secret Recipe Bangsar.. Nehi Nehi!

Yekerr boley percaya ker ni last makan kat sini..Tah2 besok2 muke kiteorang lagikk makan kat situ..ekeke

piece : kathyjem

3 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

akak pun penah kena dekat SR JJ cheras selatan..lama gila tunggu almost 1hour la jugak...dah la rushing time lunch hour kan..memang rasa nak hempok jerk sorang...

kathy jem said...

mesti hangin satu badan kan..Kte bayar dah la mahal..makan smpi mcm tah ape2 tah..huh!

adayinmylife said...

Uik ase me nmpak one of ur frewn kat JJ Bkt Raje.. Hahaha tetibe komen lariks dr tajuk!!!