Klik Yer!! Mekasih...

Friday, April 30, 2010

Rindu Berblogging

Hai smue..Waaah dah lama aku tak update blog tercinta aku ni kan.. Bukan ape seperti yang uolss tau lappy aku ni kan terkena jangkitan virus.. So seminggu la lappy aku ni berada di tangan orang lain..

Pegi anta lappy aku ni kat member suruh die tengok last2 die tak boley nak bantu.. Jalan terakhir kena la format lappy aku ni.. Nak format???? hurmm tak tau bile.. Mybe next weekk kot.. huhuhu.. :(

Dah la nak log in blog kat ofis tak boley pulak kena block..

Tapi apa2 pun aku akan cube sedaya upaya untuk mengupdate blog aku ni.. CAYOK KATHY!!!

piece : kathyjem

2 comments:

JMR said...

welcome back...~

kathy jem said...

tenkiu2..hehehe