Klik Yer!! Mekasih...

Sunday, May 16, 2010

Tak Pandai Berenang

Bile la nak pandai berenang macam ni.. kelas dah nak abis berenang nyer tak reti2 jugak.. Hampeh tol la aku ni.. =(



Susah jugak nak buat Breaststroke ni.. Ingat senang ker ape.. Orang yang reti swimming memang la cakap senang.. Kalo orang yang langsung tak reti berenang macam maner... Tak susak ker nak buat..

Takper kathy usaha lagik! (beri semangat untuk diri sendiri)

piece : kathyjem

5 comments:

ChiLaBaey's said...

Takpe2 janji belajar lagi... Lama2 pandai lah tu... :)

kathy jem said...

insyallah.. :)

kathy jem said...

sori nyer kalo ade sape2 komen yang kurang memberangsangkan dalam comment blog saya ni saya terpaksa reject..

i'm sori..

'Affan khalifa said...

kecoh...tunang sendiri pon nak reject...sude..otak jem..jembuluddin

kathy jem said...

affan : ha comment lebih2 kang reject kang..! Afan beruk bontot merah tol la.. hahaha