Klik Yer!! Mekasih...

Saturday, May 29, 2010

Terang Kasut Mak Nok!!

Buat pertama kali nye aku mencuba colour striking

Beli sebab suke dengan colour die dan design die yang simple.. Sebelum ni kasut2 aku banyak colour orang tua like black, brown, dark brown and black again.. Asal nak beli kasut jer mesti nak warna hitam.. Yerla senang nak match kan..

So sekali sekali kite kena cube benda yang baru dan lain dari yang lain.. Baru nampak pembaharuan pada diri kite.. =)

Kali ni ambik kaler mencabar sikit baru nampak stylo.. haha stylo ker??

piece : kathyjem

5 comments:

:::iNDa::: said...

oh i like yellow..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah memang sangat terang benderang la kaler nie..tapi klu matching..mesti cantik kan..

lyana said...

nice!! yellow can make u happy :)

kathy jem said...

Inda : Me too..

PuRpLeLiCiOUs : A'ah sy setuju tu kak.. =)

Lyana : Thankssss manjer..

[z@ck] said...

whoaa..nice!